- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Próbáltad a Gems Of War-t?? Tetszett?
Ha elküldöd a karaktered azonosítóját akkor küldök meghívót és tudsz velünk játszani. -
blaca83
őstag
Szia!
Ezt nem tudom igazán, hogy micsoda...: "Pay 2 Win"
Elvileg itt is nagyon jól megoldották, egy fillér ráköltés nélkül el lehet lenne vele, nem leszel gyengébb, mert ha egymás elleni meccset játszol, nem kampányt akkor is kb azonos szintűekkel sorsol össze.Mint írtam, egészen jól összetették, több játékmód van és kellemes szórakozást biztosít.
(Rá lehet kattanni...)
Ha van karaktered szólj és beveszünk a csapatba.
-
blaca83
őstag
Ipad-en Én a Gems Of War játékkal játszogatom. Nagyon élvezetesnek találtam.
Kicsit olyan,mintha a Heroes Of The Might and Magic lenne egy kis Jewel Quest-tel párosìtva.Jól lett kitalálva a felépìtése és a játékmódok is. Ha gondolod próbáld ki.
Csináltunk egy magyar csapatot is,ha esetleg megtetszik és van kedved akkor csatlakozhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest