Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercow
őstag
-
olasz61
tag
Én tegnap kb.az 50-ik hívásra értem el a 1443-at.
Gond nélkül váltottam a 6200-as csomagra pedig 11 hóban járt volna le a hűségem. -
kovacss72
aktív tag
válasz Feri1990 #27655 üzenetére
Én április végén igényeltem új boxot, (îrásos nyoma van) azóta sem kaptam meg. Bő egy hónapja meg már csak új csomagra válthattam, amikor reklamáltam. A napokban ismét hívtam őket, de nem láttak semmit a váltásból. Ismét szerződni kellett és megígérték a gyorsabb ügyintézést. Meglátjuk...
-
wagi
senior tag
Sziasztok.
Az Invitelnél már nem lehet külön csak tv előfizetést kötni?
Mindenhol csak csomagban látom. -
Castell
aktív tag
Üdv Mki!
Szenvedünk a nettel. TC 7200 csoda: random megszakad a net, szinte naponta. Főleg újraindulás tapasztalható a modemen, de most pl. a wifi-t nem "szórja", holott nem lett kikapcsolva a WLAN. A sebbesség viszont mindig tökéletes. Újraindítás után helyreáll a rend. Egyszer már kértünk modem cserét, kaptuk ugyanezt (TC7200), sőt még a kábelezést is megnézettük.
Ötlet esetleg, hogy mi legyen a következő lépés? Köszönöm!Csatolva küldöm a fotót a modem értékeiről:
-
-
gamegod
senior tag
hali februárban köttetük be a netet. de nem kaptunk eddig csekket. már telefonáltam nekik párszor a válasz az volt hogy hamarosan kész lesz a csekkek mivel valami változás volt náluk emiatt nem kaptunk. nem gond mert 2000 ft a net csak furcsa. más is járt már így?
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
titán
válasz gamegod #27663 üzenetére
Kollégámnál januárban volt csomagváltás, utána simán számlázták tovább a régit. Többszöri telefonos reklamáció következtében a héten kapott levelet arról, hogy a januári számláját időarányosan mínuszolták és onnantól fogva számlázzák akkor a szerződés szerinti díjat. A csomagját azonnal átlőtték még januárban, azóta amúgy nem fizetett be egy fillért sem. Szóval ez ilyen.
-
Castell
aktív tag
válasz kabelmania27 #27662 üzenetére
Szia!
Így nézne ki a bekötés:
A két elosztó konkrétan az a típus, ami a képen van, a csillapító mellé pedig odaírtam a képen a típusát.
Várom a válaszod, hogy ez így hibádzik-e.
Köszönöm szépen!
-
Castell
aktív tag
válasz kabelmania27 #27668 üzenetére
Nem javul, számtalanszor próbáltam már. Most ott tartunk, hogy a wifi részét kikapcsoltam, és egy régi tp link router van hadrendbe állítva, de így is van sokszor újraindulás, mert az asztali gép hiába van kábelesen rákötve a modemre, akkor sem stabil. Elmegy a net, úgy átlag a napi egyszer-kétszer, ilyenkor a hálózati ikonon piros iksz lesz majd egy sárga felkiátó jel, majd ha szerencsém van ezek eltünnek és lesz 1-2 perc múlva újra net, ha nem, akkor csak a modem ki-be kapcs segít. A zavar alatt ilyenkor a modemen az látható általában, hogy az összes led kialszik, majd fokozatosan újra felvillanak. Az elöző modem is ugyanezt produkálta, amíg ugye ki nem cserélték, csak az gyakrabban.
És a slusszpoén, hogy torrentnél vagy egy nagyobb állomány letöltés alkalmával (pl. steam játék) a modem szintén kifagy és elmegy a net, egy 5 gb-os állománynál van úgy, hogy 2x restartolni kell.
Próbáljam esetleg újra kicseréltetni ezt a csodát? Vagy kérjek csak modemet?
Mondjuk nekem praktikus lenne, hogy ha egy eszköz lenne.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
l.skywalker
félisten
válasz cherubion08 #27670 üzenetére
Én ma kértem az új csomagot, 30-40 nap átfutást mondtak
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
aktív tag
válasz l.skywalker #27671 üzenetére
Nekem 46 nap lett
-
-
gézu
őstag
válasz cherubion08 #27672 üzenetére
Nálam a 29. napon aktiválták, pedig nem is balhéztam.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
aktív tag
Tényleg ellehetnek havazva ha csak egy központilag megoldható sávszélesség emelés is eddig tart. Kíváncsi vagyok az optikát mikor lehet behúzni nálunk.
Már egy éve nézegetem az optikai kábelt az oszlopon,csak nem akarják még bekötni sehova se,nincs reklám ,hirdetés stb. Nem létszükség,csak picit olcsóbbra jönnék ki,meg kíváncsi vagyok az 1000 netre -
shulcz1
újonc
Invitel, mint szolgáltató. Az oldalukon ugye technikai okok miatt nem lehet ügyintézni, forduljak a telefonos ügyfélszolgálatukhoz. Ott kb. két hét alatt töméntelen hívásra is maradok kedves ügyfél, aki próbálkozzon újra mert minden kezelő foglalt. Hadd ne minősítsem őket.
-
zzola
titán
válasz Anonymus23 #27679 üzenetére
Biztos van ilyen.
-
Anonymus23
veterán
Egyébként szerintem nem direkt csinálják (nem védve őket), hanem jelenleg egy elég komoly fejetlenség lehet ott, ami ugyan nem menti fel őket, de ez már kb. nem az invitel bűne, hanem a Digi töketlenkedik, lehet külső beakasztások miatt is, lásd az "állam" nem rég jött rá, hogy ebben is jó kis üzlet van, és neki is jól jött volna az Invitel, de ezen meg már túl vagyunk, remélhetőleg elvileg...
;) - The Power of the Light Side
-
zzola
titán
válasz Anonymus23 #27681 üzenetére
Na az lenne még valami, ha visszamenőleg NER-esítenék azt a céget is!
-
trec12
addikt
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Díjnet-es fizetésnél, mikor szokott megjelenni az Inviteles számla?
Jól gondolom, hogy a Díjnet-re regisztráltam és a múlt havi számlát befizettem, akkor az újat is már alapból a díjnetre küldik, ugye?
Vagy megint "manuálisan" kell befizetnem a Díjneten keresztül?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Anonymus23
veterán
válasz cellpeti #27684 üzenetére
Egy kissé össze vissza jön most, de ha a múlt hónapban regisztráltál, akkor semmi gáz, majd szól a Díjnet ha megérkezett.
Nekem korábban 10-15 között jött meg mindig az adott havi számla, ehhez képest az augusztusi számla most 07.31-én érkezett meg (lehet mennek nyaralni és leállás van náluk, előre dolgoztak).
-
cellpeti
nagyúr
válasz Anonymus23 #27685 üzenetére
Köszönöm szépen. Értem, akkor várok. Azért sem értem, mert átállítattam bent az irodában, erre kiküldték a sima papír alapút is.
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Akosman
aktív tag
Nem a díjneten múlik! Nekem mostanában 3 havonta számláznak,és az új rendszerre fogják a hibát! Mikor felhívom őket,meg közlik,hogy majd nem kell egyszerre befizetni a számlákat. Mondjuk volt a három számla befizetési ideje között 10 nap! 😂😂 És nem elég,hogy nem küldik ki időben,de 9000ft helyett 14000ft-os számlák jönnek,amire azt mondják látják és elnézést kérnek a kellemetlenségekért,de nem tudják stornozni. Fizessem be,és ha helyre áll a számlázási rendszerük,majd jóváírják a túlfizetést.
-
l.skywalker
félisten
válasz Anonymus23 #27681 üzenetére
Meg igazából nekik valahol teljesen mindegy. Én most váltottam csomagot, mert lejár a régi. Kishölgy első dolga volt, hogy csekkolta, hogy nincs-e Digi. Azt mondta, hogy ha van, akkor viszont látásra.
Sajnos nem volt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zzola
titán
Kozármislenyben beadta a kérelmet a szolgáltatók felé az Invitel optikai kábel kiépítésére!
-
zzola
titán
-
MODERÁTOR
-
Anonymus23
veterán
-
Anonymus23
veterán
Egy kérdésem lenne hozzátok:
Az elmúlt időszakban szinte az összes HD adó kockásodik és akad. Amikor rákapcsolok egy HD adásra, akkor az első pár másodperc jól megy, de utána bekockásodik, a hang megy tovább, de a kép beakad stb.Az, hogy mostanság napi szintű a dolog, hogy elmegy a TV adás, vele együtt a net is, az már rendszeres lett sajnos, de nem tudom, hogy nem-e a digis átállás miatt csak szerelnek dolgokat, mivel pár hete húzták be az optika gerincvezetéket a városba.
Más nem tapasztal ilyen jellegű problémát? (Konkrétan Hajdúböszörmény, vannak itt páran onnan)
Illetve: Mielőtt kihívnám a szolgáltatót, tegnap jutott eszembe: adott ugye a kábel, ami KOAX-on jön le egészen a TV-ig, fél éve le lett cserélve a TV, és ennek a másik oldalon van az antenna csatlakozója, és persze, hogy nem ér el odáig a kábel. Ezt úgy oldottam meg, hogy van a falon egy villámvédős elosztó, amiben van antenna bemenet és kimenet, abba dugtam bele, a másik oldalra meg egy sima 1 m-es koax hosszabbítót raktam.
Létezne az, hogy azon nem megy a HD adás szükségletének megfelelő jel?
Csak nehogy hülyét csináljak magamból a szerelő előtt.
Ez az 1 m-es szerelt kábel azért vékonyabb mint a koax kábel, de a minőségéről igazából nem tudok nyilatkozni...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest