Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
Üdv
wifi routeren cserélnék jelszót valaki lenne olyan kedves és felvilágosítana ennek a menetéről?
PSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
-
törölt tag
válasz #41133696 #17101 üzenetére
Azóta is tart a zavar...szóval masszív, szerencsére pont a napokban kaptam egy kis bónuszt a mobilinternetemre
(#17087) GoodSpeed:
Közben megköttetett a dolog, ahogy leadtuk a rendelést, már csörgött is az ismerősöm mobilja, és a novemberi számlából kapjuk meg mind a ketten a kedvezményt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #17105 üzenetére
Azt kifelejtettem, hogy a kiesés csak részleges, az Internet és a Telefon szolgáltatásokat érinti, DKTV-t szerencsére van.
(#17106) headhunter : Mobilról hívtam a 1445-ös számot - tökjó, hogy azért ilyenkor fizethetek -, és alig 1 perc 20 másodperc várakozás után el is jutottam a lényegi részhez, ahol egy automata hang bemondta, hogy Berettyóújfalu és Báránd településeken szolgáltatáskiesés van, és a hibaelhárítása folyamatban...
Ennek mondjuk pár órája. Szóval nem vetettem fel hibajegyet, mert megoldják anélkül is
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #17109 üzenetére
Nincs, körülbelül 10 perccel ezelőtt jelezték nekem, hogy már DKTV sincs KÉnytelen leszek TV GO-n nézni a Szulejmánt
(#17108) kabelmania27: Ezek szerint országosan gondok vannak. Lehet csak a kábelneteseket érinti az Invitelen belül is...
-
titán
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #17114 üzenetére
Jelenleg a kábelmodemet sem érem el:
Ja, lehetséges, szóval mindjárt felhívom őket.
Update: felhívtam, már három települést mond, és egy időpontot is megadott, a probléma elhárításának ideje este 10 óra.
Egyébként mondták ma annak akit visszahívtak, és akit én hoztam az Invitelhez, a hogy jelenleg az akciós kábelmodemes Internetre annyira nagy az érdeklődés, hogy a szerelőket még nem is nagyon tudja megjósolni, hogy mikor jönnek ki, csak azt, hogy a 15 napon belül. Egyébként megjegyzem, hogy anno hozzám is 9 nap körül jutottak el
-
törölt tag
DKTV már van
-
titán
-
daikonblaze
csendes tag
Sziasztok
A modemem haldoklás jeleit mutatja, kérjek modemcserét az inviteltől, vagy vegyek egy általatok javasolt modemet?
ADSL 8 Mbit/s netem van (a 10-es és a 15-ös csomagot sem adták meg, mondván még azt sem bírja el a hálózat). A hűségidőm már lejárt.
A jelenlegi modemem még a 2008-ban kapott sagem. (Meglepő módon elég sokat kibírt, bár gondolom ettől már minden jobb még amit ők adnának az is).
A válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz Gubek-Einste #17124 üzenetére
Nem, egy hölggyel beszéltem. Lassan meg lesz az 1 nap kiesés, ami rekord negatív értelemben. Nem is emlékszem rá, hogy anno még amikor Invitel ADSL-em volt, ennyire hosszú lett volna - egyszer volt egy hosszú, de azt már nem tudom meddig tartott, viszont a számlán megjelent jóváírásként. Annyit mondott az ügyintéző, hogy nekik sincs leírva semmi bővebb.
Szerk: Még annyit, hogy az automata, új üzenetét meghallgatva, nem mondott legutóbb arra utaló információt, hogy csak a kábelneteseket érinti. Egyszerűen annyit közöl, hogy itt Berettyóújfaluban, és új helyszínként Tiszacsegén, szolgáltatáskiesés van, és pont. Se időpont, se egyéb konkrétum.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Bika lett a vonal ebben a huvos idoben:
----------------------------------
(#17125) daikonblaze
Kicsereli a modemet a szolgaltato, jelezd nekik a hibat es kesz. Hazhoz viszik az ujat, miert vennel a sajat penzedbol?
[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
-
kigyi_23
addikt
Nem mondtak semmit a külföldi sávszél gondokra? Tegnap már nálam is előjött este és marha idegesítő tud lenni. Weboldalak betöltése is csigalassúságú lett.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
törölt tag
Például Speedtesten mérj egyet frankfurti szerverről
-
törölt tag
Egyébként ilyen extrém kiesés esetén, felfüggesztik a bekötéseket az alvállalkozóknál? Mert az elég furán néz ki, ha kimennek, beszerelik, aztán, majd jó lesz, aztán viszlát felkiáltással távoznak! Szóval szerintem az alvállalkozók most pihennek
Szerk: Mármint a meghibásodásban érintett területekre gondolok természetesen
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Urak,
Most koltozok az albiba, 60Mbit max Net van, koax. Hivtam oket h muszaki emberke jojjon ki, hatha tobbet tudna a vonal erre.. (Tokol). Mondta az ugyfelszolgalatos h biztos h nem, VDSL "feloptikai" halozat van itt (Duna utcai negyemeletesek) es felesleges merni, ennyit tudnak itt adni max.
Ez igaz ? ( Ha igen, oke, csak erdeklodok)
-
M@Db0Y
senior tag
válasz kigyi_23 #17136 üzenetére
De nem mindegyik szerver felé lassú. Nálam is elég sok probléma van ezzel esténként... játékokban loss, laggoló stream stb :S
Remélem hamar csinálnak valamit mert elég idegesítő.
Szerk: Illetve városon belül is számít melyik szervert választod ki. Valamelyik éjjel-nappal közel teljes sebesség és valamelyik mindig rossz mostanában
[ Szerkesztve ]
-
HopeckoR
aktív tag
Igen én is hasonló eredményeket kapok. Szóval nekem is csak a Frankfurti a szar és csak délután és igen sajnos már én is rájöttem, hogy ezzel az Invitel nem fog tudni mit kezdeni.
De Frankfurtba is csak a LeaseWeb -es hosting szar ha speedtest-en megnézitek a többire ugyan úgy jó lesz.
Sajnos úgy néz ki, hogy a legtöbb kapcsolat ezen a szaron megy végig ami túl van terhelve délután mert éjszaka és reggel jó. Csak sajnos így használhatatlan az egész. Az se teljesen értem ha a feltöltés megy maxon mindig akkor a letöltés este 8 felé miért csak 1-2Mbit?SZóval azt se tudom, hogy kihez kéne fordulni.
Szerk: Megnézettem UPC-s ismerőssel neki például az összes Frankfurti hostingra jó a sávszél.
[ Szerkesztve ]
-
kippedli
tag
Ma jöttek bekötni az IPTV-t az inviteltől. 10megás netem van. csak az elérhető itt. Azt mondták max 2 fog elmenni attól függetlenül a 2 TV elvisz 5-6 megát de mindegy is. A gond nem ezzel van hanem kaptam új modemet a nethez a meg a TVhez 2db ZyXEL STB-2102H típusú modemet. A modemek szörnyen késnek, mikor kapcsolsz csatornát vagy írod be a számot lassan reagál. Valakinél van hasonló probléma? Ezekre szokott jönni firmware vagy szoftver?
-
M@Db0Y
senior tag
válasz kigyi_23 #17138 üzenetére
Én pár szerver címet amin keresztül csgo szerverekhez csatlakozok elküldtem nekik mert 10-15% losst produkál csúcsidőben. Nyitva van egy hibajegyem ezzel kapcsolatban. Majd jelzem ha van valami fejlemény de szerintem mindenki elkezdené bejelenteni a problémát előrébb lennénk.
-
titán
Becs:
Lipcse:
Romania:
Frankfurt:
Lengyelorszag:
Svedorszag:
Ausztralia:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest