Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lunky88
tag
Én még nem léptem kapcsolatba az invitelesekkel a packet losst illetően. Egyáltalán foglalkoznak a problémámmal, ha azt mondom hogy nem tudok rendesen neten játszani? Gyanítom majd ráfogják mint másnál is, hogy náluk volt a hiba és elhárították...
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Lunky88
tag
válasz ScomComputer #17904 üzenetére
Felhívtam a hibabejelentőt, a fickó azt mondta küldjem el nekik a méréseket, de valahogy azt vettem ki a hangjából hogy fingja nincs mi a problémám. Elküldtem nekik és egyelőre várok...
"Go on… but trick us again child, and your suffering will be legendary even in Hell!"
-
Haradim
csendes tag
válasz ScomComputer #17904 üzenetére
Én úgy döntöttem tegnap, hogy felveszem a kesztyűt ellenük, kérdés hogy mit érek el és nem-e leszek túl kicsi hal ehhez, de nekem a tököm ki van már ezzel, hogy online játék szempontjából semmibe nézik az egészet...
Mindenkinek megvan a maga dolga, ki és miért köttetett be a netet, valakinek böngészni kell, valakinek torrentezni, valakinek filmet nézni és valakinek játszani, de mindenki megérdemli, hogy meglegyen az ígért minőség, és nem a "kenjük be sárral" hozzáállással csinálnák a dolgokat...
Kb. ez lehetne az Invitel új szlogenje: "oszt ki nem sz*rja le, hogy laggolsz, van neted? böngészni tudsz? akko' csitu van"
Elvileg ha bejelented a "jelenséget" (mert ugye kb ez náluk nem minősül hibának) és nem tudják kijavítani, akkor utána ott az NFH....
-
kigyi_23
addikt
válasz Haradim #17906 üzenetére
Én 2004-6 között 2 pert nyertem a matáv ellen Akkoriban 120-300 közötti pingem volt mindenhova! DSL-en. Én versenyszerűen játszottam még az e-sport gyermekkorában. Na ők nem foglalkoztak velem én meg betoltam az akkor még Informatikai és Hírközlési Minisztériumba a dolgot Ők hivatalból eljárást kezdeményeztek 2x nyertem A harmadik hibámnál már nem küldtek el az anyámba inkább benyelték és kivizsgálták még a porszemeket is a levegőben.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
btz
addikt
válasz Haradim #17906 üzenetére
Majd jön a kétsebességes internet és majd hivatkoznak arra hogy a játék csomagjaidnak nincs elég nagy prioritásuk a hálózatukon, mert a szerverüzemeltető nem fizet nekik, így a prioritásos csomagok miatt nem játszhatol, vagy olyan szolgáltatónál játszol aki fizetett a netszolgáltatódnak a prioritásért.
A másik szolgáltató már jelezte hogy ha jogi lehetőséget kap a tehénfejésre, akkor él vele.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
-
-
kigyi_23
addikt
-
Haradim
csendes tag
válasz PitLee #17912 üzenetére
Teljesen mindegy hogy milyen formában csatlakozok (vezetékkel, wifivel, közvetlenül a modemre, stb.) és a csatolt képeken is látszik, hogy milyen orbitális forgalmat generál a gépem a teszt közben... Tehát nálam nem a "Hiba az Ön készülékében van." eset áll fenn, átrágtam már mindenféle variációt (volt már mindenféle csere, értem ezalatt router/modem/kábelek/stb.)
-
PitLee
őstag
Megnéztem én is, miközben játszottam a háttérben ment.
-
Zadia
senior tag
Ez a szolgáltató egy rakás sz@r. Ma már 3x indítottam a modemet újra,hogy egyáltalán böngészni tudjak.
-
törölt tag
Azért ez egy egyéni vélemény a részedről. Például nálam, a kábelmodemet kb sosem kellene újraindítani - és már egy ideje hanyagolom is ezt a rituálét, mert a szolgáltatások mennek, csak ha nagyon hiteles jelszintértékeket akarok, akkor teszek kivételt - maximum akkor amikor az ISP részéről karbantartás van, de még akkor is az esetek döntőhányadában, magára talál annak végeztével.
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
-
Haradim
csendes tag
válasz #41133696 #17919 üzenetére
Az oké, hogy ez egyéni vélemény, de amint látod a szolgáltatások nem mennek rendesen, lásd fentebb és a többieket is. Speciel nekem is van olyan, hogy 3-4 újraindítás után se történik semmi, ismét lásd tegnap esti képeimen.
Annyiból megértem, hogy kiakad ettől, mert én is 2 napja jelentettem be a hibát és mégse történik semmi...
-
Zadia
senior tag
válasz Haradim #17921 üzenetére
Én ilyenkor azon akadok ki,hogy mennyit fizetek ezért a minősíthetetlen szolgáltatásért.
Mert mondjuk,ha elkérnek érte 2-3k-t,akkor azt mondom ennyi pénzért ne várjak többet,de nem ennyit fizetek érte.Fizethetnék kevesebbet is igaz,de nem vagyok hajlandó 2 évet aláírni.Örülök,hogy mindenféle szolgáltató felé lejárt már a hűségem.Értem itt Mobil,internet stb...
-
törölt tag
válasz Haradim #17921 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nincsenek hibái, amik olykor szolgáltatáskieséssel, utazási kényszerrel, többlet költséggel járhatnak, de figyelembe kell venni azt is, hogy egy már lassan évek óta eladósorban lévő vállalatról van szó, ahhoz képest nem olyan rossz a helyzet, és persze regionálisan változhat.
Ami engem illet elég sok pénzt megtakarítottam náluk legalább egy kiszállást, embert szerveztem be hozzájuk, és megjártam több alkalommal is ingyen Hajdúszoboszlót (utóbbinál csak az útiköltség lett volna menetenként 3K, egyébként ha házhoz jöttek volna 7K.. Ez így ami hirtelen eszembe jutott, de úgy fejből is tizen-huszonsok ezer Ft.
Persze nem örültem, hogy Hajdúszoboszlóra kellett mennem elsőnek, de utána már otthonosan mozogtam ott, szóval megváltozott ez az érzés. Kényelmetlennek sem mondtam volna.
Aztán voltak olyan kiadások, amik a multimédiás osztó cseréjéből adódtak, sima osztók, HPF szűrő, villámvédő kettő is. Külön venni 25K-ért egy korszerű időtálló routert, de ezek nem kötelezőek voltak, csaka minőségibb és biztonságosabb szolgáltatásért lettek beszerezve. Éppenséggel egy olcsó router is ki tudná szolgálni...
Volt majdnem 2 napos szolgáltatáskiesés is, de az sem az ő hibájuk hanem valami balfék átvágta az optikát. -
törölt tag
Nem volt újraindítás:
-
törölt tag
válasz headhunter #17926 üzenetére
Pár napja meg a lakótelepen volt, szóval számítok rá, hogy itt is lesz még idén, annak ellenére, hogy itt nem tüntették fel.
Az ilyen négyórás kieséseket csak táblagéppel + MiFi-vel lehet átvészelni, ha valakinek halaszthatatlan a dolga. Szomszédom szerintem már az inviteles kieséstől is ki lesz akadva
Szerk: Majd figyelem az utcán nincs e kiplakátolva.
[ Szerkesztve ]
-
spici
tag
válasz kabelmania27 #17928 üzenetére
Ez semmi, nálam volt -20 is és drágalátos szerelő azt mondta, nyár van nem tud mit tenni, jójó de -20?
Jelenleg nálam -4 -7 között van és már örülök (Magentaszolgáltató) -
kigyi_23
addikt
Ha nem lassú, nem dobálja el a frekiket akkor teljesen mindegy. Nem feltétlen az értéktől függ a netsebesség az inkább a stabilitásban játszik nagy szerepet. Egyes modemek pedig sokkal jobban tolerálják a negatív értékeket míg mások nem mennek már abban a tartományban.
-
törölt tag
Mobil 15 opció
Bruttó 590 Ft/hó 15 Ft perc/minden mobil irányban.
-
kigyi_23
addikt
Nálunk otthon ma nem volt net délben amikor haza értem még ment aztán valami történt és már nem volt. Értékeket nem tudtam nézni, mert restartoltam a modemet, de akkor már nem tudott összeszinkronizálni a központtal.
-
törölt tag
válasz #41133696 #17933 üzenetére
Na csak közben beszéltem az ügyintéző hölggyel:
Start Max + ez lesz nálunk, November 17-től fog élni
Csak azok vehetik igénybe, akiknek nincs tartozásuk a vállalat felé, nekem nincs, szóval nekem újraindult a két év. Magentáéknál a Hopp minimum 2700 Ft (több szolgáltatás esetén, magában meg 3600), itt pedig ez 1200 Ft Start Max + 590 Ft/hó Mobil 15.
Na és ugye egyrészt nekünk elég kevés mobilirányú forgalmazásunk van, másrészt akit hívni szoktunk még sokat az 70-es, itt a 20-as, 30-as, 70-es számok is egyaránt éjjel - nappal 15 Ft/ perc-be kerülnek és nincs kapcsolási díj sem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #17935 üzenetére
Egyébként érdekesség, hogy egyrészt nem a vezetékes számomon hívtak, másrészt pedig nem küldték a számot. Ami viszont szerencse, hogy nagymamámnak az elmúlt hónapokban vásároltam egy Evolveo EasyPhone (EP-500) kártyafüggetlen mobiltelefont aminek az egyik sajátossága, hogy nem küldi a számot és nem lehet beállítani neki, hogy küldje. Na innentől kezdve nincs az androidos telefonomon automatikusan elutasítva a magán szám Ha nem lett volna ez a készülék, ki tudja mikor tudom meg, hogy van már az Invitelnél végre ilyen kedvező mobilos opció is...
-
Lunky88
tag
Na nálam annyit csináltak hogy ma kijöttek és kicserélték a modemet, mert szerintük náluk semmi gond. Packet loss ettől függetlenül még mindig van, csak nem annyira vészes mint a csere előtt.
-
Lunky88
tag
-
törölt tag
Miután beillesztetted a képet, ezek jelennek meg:
Új kép feltöltése a szöveghez
Feltöltött kép törlése
Korábban feltöltött képeim listája -
Zadia
senior tag
válasz kabelmania27 #17918 üzenetére
Találtam itthon egy nem mai darab 2-es splittert.
Ez még jó lehet?
Tipusa: HIRSCHMANN VFC 0421 SF[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- GTA V
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest