Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bernardo20
őstag
már évek óta a smoothjazz.com-ot szoktam hallgatni a winampban,de újabban a Soft Smooth Jazz-t is szeretem!
-
krakkai
tag
Valaki nem tudja hogy lehetne a Danubiust vagy a roxi rádiót?
-
PrinczA
őstag
ilyen radiot hogyan lehet csinalni ?
-
TheReMiXeR
senior tag
Itt egy rádió
gyertek...
WWW.RADIOA.HU
[link] <----ONLINE ADÁS -
TheReMiXeR
senior tag
válasz TheReMiXeR #106 üzenetére
Gyertek ismét... itt a szombat esti nosztalgiázás....
A link az előző hsz-ben található!
Észrevételeiteket a fórumban közölhetitek!
Köszi szépen!
Emberek vagyunk!
Üdv és jó szórakozást Mindenkinek!
ui : 20:00-tól
[Szerkesztve] -
Energy 98 - Dance Hits
[link]| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
szimcsi
senior tag
Hogyan lehet használni a winampban az internetes tv-t,vagy rádiót.Nekem valami hibát ír ki.Hiba a lapon található parancsfájlban.5.21-es verziót használok.
XP
-
marcee
addikt
Nem közvetíti valamelyik online rádió a VB-t?
\m/
-
zolynet
veterán
Balatonrádió: 88.2 [link]
Rádio DJ-ből mentek oda: béreszoo & nyalaka & 7000Life is too short to stay stock!
-
Csapi007
veterán
Ezt hallgassátok meg: [link]
"Csak úgy mondom"
-
zolynet
veterán
A nemrégiben megszűnt Deejay után ez az első olyan rádió, ami
hasonló zenéket ad, az elmúlt évek legjobbjaiból!
Érdemes rákattintani - zenék már hallgathatók, a honlap folyamatosan készül:
[link] radiooo.dj
[Szerkesztve]Life is too short to stay stock!
-
Nakata
tag
Miért megszűnt a radiodj?? nem vok Pest környéki azért nem tom de mikor arra jártam mindig az ment ne mááá az tök jó rádió colt
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
Nakata
tag
Nah ez a balaton rádió nem is olyan rossz Köszke
-=Old-Boy'S=-FoREveR
-
SunFighter
csendes tag
[link]
Sziasztok, dobnám a lapot tovább. Hallgasatok bele, nézzétek meg az oldalt. -
Azazello-
senior tag
válasz sziada5925 #119 üzenetére
radio dj-ből csak a két jómadár maradt meg a délutáni műsorból, a balaton rádión.
bár ne maradtak volna megEgy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
-
Hujikolp
őstag
válasz TheReMiXeR #107 üzenetére
a te egyik számod elvileg most megy a netrűdióban (megamix volume 1.) jó
-
frankie!
őstag
Ha webrádióból veszek föl először wav-ban, néha azt tapasztalom, hogy a 128 kb-es mp3-at csinálva belőle (pl. lame-el), rosszabb lesz a minőség a többszöri tömörítés miatt. Ha rögtön tömörítem, még inkább. Erre a célra milyen codecet ajánlanátok, és milyen beállítással? Vagy wavban kell hagyni?
-
k4mill4
csendes tag
Sziasztok!
[link] www.last.fm
Nagyon jó kis interaktív rádió, csak be kell írni egy előadót és már játssza is a számokat tőle meg hasonló stílusú előadóktól. Nagyon széles a paletta. Próbáljátok ki. -
Tibcee
tag
http://radiopleasure.myip.hu:8000/listen.pls
Minden este 8tól sugározzuk megszakítás nélkül a jobbnál jobb zenéket,halgassatok bele! -
fero02
nagyúr
Lehet, h nem én leszek az első, aki ezt beírja, de...
streams.justmusic.fm:8000 -
ReZge
csendes tag
a pandora.com a last.fm hez nagyon hasonlító rádió, sőt az az első ilyen rádió , mostmárcsak az a para hogy gőzöm nincs mi történt velük mert pár hete csak egy hibaüzenetet látok mikor fel akarok csatlakozni. nem tudja valaki mi történt?
-
marcee
addikt
A Bartók rádióból kellene felvennem ma délután egy műsort. Megoldható ez valami online forrásból fájdalommentesen, egyszerűen?
\m/
-
marcee
addikt
-
stangli
senior tag
Ez ám a net-rádió
katt az Online hallgatásra és élvezd a Dance minden változatát
[link] -
Vandit.
addikt
trancetream
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Loopus
tag
Egy kis reagge:
http://bigupradio.com/
Jazz:
http://www.radioswissjazz.ch/ -
stangli
senior tag
Dance 4 ever
http://digitalfm.freeblog.hu/
[link] -
szandisas
őstag
ha [ICY 401 Service Unavaiable] hiba van akkor mi történik?
aláírás
-
BITBOYS
addikt
most kaptam ezt a [link]et. szerintetek ebből mi igaz?
-
frankie!
őstag
Nekem nem múködik! Be kell állítani valamit telepítés után? Neked melyik verzióval ment?
A másik: nem tudom, jól gondolom-e, de mivel érzésem szerint a ''what xou hear'' felvétele wavba majd tömörítése mp3-ba rosszabb minőséget ad, mint maga a stream. Gondolom mert duplán tömöríti és ekkor már nem tud olyan pontos lenni.
ez a program ezt megkerüli? Közvetlenül a dekódolás előtt rögzíti a jelet??? -
mazda626
addikt
Nagyon sok, nyáron Júliusban úgy emlékszem 6-án a DI-n egész nap nem ment zene, helyette egy misztikus háttérzaj alatt egy hapi mondogatta, ezt a szöveget, Day of Silence volt, de a DI-hez pár állomás csatlakozott még.
Június 26-án volt: [link]Netrádiók, amiket szeretek:
Liquid fm
Danceradio.cz
Fresh fm
ETN.fm[ Szerkesztve ]
-
mazda626
addikt
www.181.fm Nem rossz.
-
frankie!
őstag
Nem tud valaki az Octoshape-hez hasonló szélessávú "szolgáltatót"?
-
DarkByte
addikt
RadioSeven: EuroDance, Dance, Trance. Személyes legnagyobb kedvencem.
Felvételhez javaslom mindenkinek a Screamer Radio-t, ez képes újratömörítés nélkül felvenni, és a számokat a title streaming alapján automatikusan elnevezni (hasonlóan dolgozik a StreamRipper-hez csak sajnos az az újabb Winamp-ok nem mindegyikével működik), ráadásul az összes mostanság használatos tömörítési formátumot ismeri.
-
Pecc
őstag
RáDió VaN
Király rádió! -
mityku
aktív tag
Német neten is hallgatható adók, de ellehet az oldalról kalandozni az egész világba.
[link]Optimistán bele a reménytelenségbe! ''a légifölény olyan mint a pénz: nem boldogít, de nem árt ha van'' - by: JagdPanther
-
frankie!
őstag
Van köztetek olyan, aki Smoothjazz.com-ot hallgat Octoshape használatával, 192 kbps-al, és közben fel is szokott venni Streamripperrel? Körábban gond nélküól ment a hallgatás és a felvétel együtt, de már egy ideje mindig megáll az egyik vagy mindkettő.
Nem a sávszélességgel van baj, mert a Bartókkal megy a kettő együtt 320 kbps-al. Mi lehet a baj? Jó lenne ha kipróbálná más is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Game Awards 2024 - Nézzük élőben a bejelentéseket!
- Xbox Series X|S
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Tomb Raider Remastered I-III
- Witcher topik
- Új márka bevezetésén dolgozhat a Vivo
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest