Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Köszi
Hazudnék ha azt mondanám hogy értem. Egy samsung np350 u2b gépem van. Win7 64bittel. Segít ez valamit? Amugy az iphonemmal is probaltam csatlakozni, azzal is csatlakozott, mégse jött be a wifi kb 1 órán keresztűl. Aztán most fogja rendesen. Viszont a gépet sajnos kikapcsoltam közben, uh annak nem volt esélye feléledni. Esetleg vmi egyéb tipp amit a gépemen érdemes kipróbálni? Valamilyen biztonsági szintet csökkenteni vagy nyilvános hálozati beállításban valami? Csak tippelgetek... Vagy ezeknek semmi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- eBay
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen NAS-t vegyek?
- Képregény topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hazudnék ha azt mondanám hogy értem. Egy samsung np350 u2b gépem van. Win7 64bittel. Segít ez valamit? Amugy az iphonemmal is probaltam csatlakozni, azzal is csatlakozott, mégse jött be a wifi kb 1 órán keresztűl. Aztán most fogja rendesen. Viszont a gépet sajnos kikapcsoltam közben, uh annak nem volt esélye feléledni. Esetleg vmi egyéb tipp amit a gépemen érdemes kipróbálni? Valamilyen biztonsági szintet csökkenteni vagy nyilvános hálozati beállításban valami? Csak tippelgetek... Vagy ezeknek semmi értelme?