Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Köszi
Hazudnék ha azt mondanám hogy értem. Egy samsung np350 u2b gépem van. Win7 64bittel. Segít ez valamit? Amugy az iphonemmal is probaltam csatlakozni, azzal is csatlakozott, mégse jött be a wifi kb 1 órán keresztűl. Aztán most fogja rendesen. Viszont a gépet sajnos kikapcsoltam közben, uh annak nem volt esélye feléledni. Esetleg vmi egyéb tipp amit a gépemen érdemes kipróbálni? Valamilyen biztonsági szintet csökkenteni vagy nyilvános hálozati beállításban valami? Csak tippelgetek... Vagy ezeknek semmi értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hazudnék ha azt mondanám hogy értem. Egy samsung np350 u2b gépem van. Win7 64bittel. Segít ez valamit? Amugy az iphonemmal is probaltam csatlakozni, azzal is csatlakozott, mégse jött be a wifi kb 1 órán keresztűl. Aztán most fogja rendesen. Viszont a gépet sajnos kikapcsoltam közben, uh annak nem volt esélye feléledni. Esetleg vmi egyéb tipp amit a gépemen érdemes kipróbálni? Valamilyen biztonsági szintet csökkenteni vagy nyilvános hálozati beállításban valami? Csak tippelgetek... Vagy ezeknek semmi értelme?