- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
nem működnek a hangulatjelek IE 7 alatt,mintha megfagytak volna
2 napja jó volt -
Möhe
addikt
Hali
Tegnap volt format C: ,de az IE 7-et nem képes feltenni magát a gépre.A telepítés végigmegy,de a végén kiírja hogy a következő frissítéseket nem sikertül feltenni. Miért?
mod: redszer: WinXP SP3
-
Möhe
addikt
Hali szakik!
Olyan problémám van,hogy a minap leszedtem a win. frisítéssel az ie7-t. De nem tetszett és letöröltem a frissítést.Eddig mind szép és jó,de a keresőmet( kereső fül,google) azt nemtudom használni,illetve igen,de a megtalált oldalakat nem hozza be,hiába kattintok rá. Erre valami okossága van valakinek?
-
Möhe
addikt
Hali.
Nagyjából egy hete van egy fura jelenségem.A keresés fület megnyitva a (gugliba) beírt megnevezést legyen az magyar vagy külföldi,kidobja a találatokat,de nem nyitja meg ,hanem legtöbbször egy újabb kereső oldalra irányít.Miért? Pedig azelőtt már többször jártam ugyan ezen az útvonalon egy adott oldalhoz. Tippje valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- PC akciójátékok gyűjteményből egyben eladók
- Bontatlan GTA IV PC eladó
- Surfshark Starter VPN 3/6 hó / 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalmas Kupon
- Project Cars 2 Limited Edition (PC)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest