- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
válasz
Mazdakocsi #2274 üzenetére
Én néha utalok be 2-3 eurókat, amikor ilyen kicsi kamatjóváírásom van a Kincstárból, bár én közbeiktatom a Revolutot, mivel az IBKR gyűjtőszámláira nem teljesen szabályos illetékmentes utalást indítani a Kincstárból. Ezek is elég aprók, de nem volt még gond a jóváírásukkal, euróként jelentek meg mindig.
Arra figyelek, hogy aznap érjen be IBKR-hez, amikor el akarom költeni (hozzácsapva a forint fedezethez), mert ha a jóváírás napján nincs elköltve, akkor másnap reggelre valóban átváltja a rendszer a base currency-re.
-
gedikart
aktív tag
válasz
Mazdakocsi #2274 üzenetére
Ez nem középárfolyam, inkább vételinek tűnik. Nagyobb összegnél kérdés, hogy mit alkalmaznak.
-
Ebiker
újonc
válasz
Mazdakocsi #2271 üzenetére
Köszönöm. Közben én is megtaláltam posztom után azonnal a B verziót, ami törhető.
-
kuntics
aktív tag
válasz
Mazdakocsi #2256 üzenetére
Köszi, akkor jól emlékeztem, csak kellett egy megerősítés.
-
wanted5
őstag
válasz
Mazdakocsi #2256 üzenetére
Ha veszteséggel töröd fel akkor is kell? Olyankor ugye nincs mit bevallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest