Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
ez a tapasztalat érdekes kérdés amúgy. én például még korábban kértem engedélyt veth/vbtc trade-ekhez, amihez egy elég komoly kérdőívet dob fel a rendszer leverage trading témában, de olyan kérdésekkel is, amikhez igazából semmi köze egy etn-nek. nem akartam én olyanba fogni, amihez már tényleg nem értek. ennek ellenére kinyomtattam magamnak egy 8-9 oldalas leírást, elolvastam, tanultam, de még így sem lett hibátlan a teszt. legalább azt megengedte az algoritmus, hogy saját felelősségre bekapcsoljam
redditen is írták már páran, hogy bizonyos helyzetekben furcsán és elég korlátozóan viselkedik az ibkr. de köszi, hogy szóltál, így már nem fogunk meglepődni, ha velünk is megtörténik
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Tanks - MMO
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 6
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- új aktiválatlan Apple Watch Series 9 GPS 41mm csillagfény alumíniumtok 1 év Apple garancia
- szinte új iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + Cellular 128GB silver ezüst
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest