- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
ez a tapasztalat érdekes kérdés amúgy. én például még korábban kértem engedélyt veth/vbtc trade-ekhez, amihez egy elég komoly kérdőívet dob fel a rendszer leverage trading témában, de olyan kérdésekkel is, amikhez igazából semmi köze egy etn-nek. nem akartam én olyanba fogni, amihez már tényleg nem értek. ennek ellenére kinyomtattam magamnak egy 8-9 oldalas leírást, elolvastam, tanultam, de még így sem lett hibátlan a teszt. legalább azt megengedte az algoritmus, hogy saját felelősségre bekapcsoljam
redditen is írták már páran, hogy bizonyos helyzetekben furcsán és elég korlátozóan viselkedik az ibkr. de köszi, hogy szóltál, így már nem fogunk meglepődni, ha velünk is megtörténik
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest