- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
csak IBIE-nél vagyok/voltam
amig €-bol vettem ETF-et, addig nem tűnt fel -így valószínű nem is volt - “ráhagyás”
hogy lett a “vetelkori” konverzio, azóta tűnik nekem fel a rahagyas (hogy ez épp 1% lenne, azt nem néztem)
nekem teljesen érthető, hogy ha pl. € / HUF gyorsabb ingadozása miatt “ráhagy”
kicsit engem is zavar, de leginkább a TBSZ utolso új pénzéből maradó lesz kicsit zavaró, hisz az előző maradvány a következő vételnél beforgathato
-
Ixion77
addikt
Érdekes, mert nekem a nyáron meg pont úgy volt, hogy majdnem teljesen sikerült elkölteni a számlán levő pénzt (HUF-ból EUR EUF-et véve), de aztán az árfolyamok pont úgy változtak, hogy pici híján nem lett elég a TBSZ-en levő fedezet a kötési költségre. Erre automatikusan eladott egyet abból amit vettem. Nem is várt másnapig, hanem azonnal automatikusan likvidálta a pozíciót. Viszont előtte engedte elkölteni, nem kellett +1%
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest