- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: 10 év
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
avl
senior tag
csak IBIE-nél vagyok/voltam
amig €-bol vettem ETF-et, addig nem tűnt fel -így valószínű nem is volt - “ráhagyás”
hogy lett a “vetelkori” konverzio, azóta tűnik nekem fel a rahagyas (hogy ez épp 1% lenne, azt nem néztem)
nekem teljesen érthető, hogy ha pl. € / HUF gyorsabb ingadozása miatt “ráhagy”
kicsit engem is zavar, de leginkább a TBSZ utolso új pénzéből maradó lesz kicsit zavaró, hisz az előző maradvány a következő vételnél beforgathato
-
Ixion77
addikt
Érdekes, mert nekem a nyáron meg pont úgy volt, hogy majdnem teljesen sikerült elkölteni a számlán levő pénzt (HUF-ból EUR EUF-et véve), de aztán az árfolyamok pont úgy változtak, hogy pici híján nem lett elég a TBSZ-en levő fedezet a kötési költségre. Erre automatikusan eladott egyet abból amit vettem. Nem is várt másnapig, hanem azonnal automatikusan likvidálta a pozíciót. Viszont előtte engedte elkölteni, nem kellett +1%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kikapcsolhatja az AirDropot az Apple az EU-ban
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged