Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirbi
addikt
válasz
sid.:Rc211v
üzenetére
amugy orthoszbol 3ora 9esprioritásu teszt jelent stabilságot

-
Stirbi
addikt
válasz
pernyehuszar
üzenetére
tuning van?
nembirizgáltál semmit sem biosban a feszültségeknél?
-
Stirbi
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
esetleg egy jobb cpu hütö
? mutatnál képe a házadrol ? 
-
Stirbi
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
üdv
az a 83-82 fok a magokra sztem azért kicsit durva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stirbi
addikt
nekem is az van mit szeretnél tudni? (ep43-ds3l)
ja egyébként belöttem a procit viddel 11x 267 re stabilan

idle hőfokok cpu: 29/mag1. :38/mag2.:31
full load 3ora 9es prioritásu orthos után cpu : 49(vmikor felugrott 52ig ,de aztán visszahütötte a hütö
) mag1.:48/mag2.: 46vélemények?

-
Stirbi
addikt
na üdv kiderült mi a gond ,
MEGHALT A HD4670ES NEM AD KÉPET EGYIK KIMENETEN SEM

szoval se proci , se ram , se alaplappal nemvolt gond.
de gyerekek fingom nincs rola ,h h halhatott meg , vmi ötlet vkinek?
mert a pcie freki 100ra levolt fixálva
-
Stirbi
addikt
egy kis off

üdv
darál0w,D@ni88 kollégákkal mi van?-azért kérdezem mert nagyon aktiv tagok voltak most meg már nem is látni erre fele őket
-
Stirbi
addikt
válasz
blazsey2
üzenetére
egyébként a proci hőre a 29 az sztem reálisnak tünt és terhelés hatására ment is fel már nemtudomh mennyire is ment de azt tudom h a procihőfok ingadozott és változott ..(szoval lehet h csak a magoknál rossza szenzor nem
? ), majd ha rendben lesz a gépem akkor megnézem ezeket a hőfokos dolgokat... aztán irok nekedReFleXx- most nem csak a dual biossal,de ugy néz ki,h a lappal is kitörölhetem jo mélyen
, majd hétfön befutok üzletbe, srác kiprobálja más memokkal és más cpu val, de ö is ugy azt mondta h az alaplap meghalt- ti is amellett vagytok? -
Stirbi
addikt
válasz
blazsey2
üzenetére
na srácok, tegnap probálgattam ,h mennyit bir alapfeszen az e5200am, eljutottam winfosig 11x340 el, dolgozgatok winfosban egyszer csak lefagyott az egész ,dobott egy restartolt aztán belépek biosba eljutottam a menüpontig kezdtem pont állitani a cuccot, egyszer csak befagyott az egész, azota bekapcsoláskor se kép se hang(csak pörögnek a ventik meg a hdd-k). reseteltem a biost, kivettem batrit - vissza, aztán szétszedtem a komplett gépet és összeraktam ujbol és semmi. ugy nézki elment az alaplapom ? mer az üzletes azt mondta h 90%ra ilyenkor avval van gond hétfön viszem is be a lapot és küldik reklamálni
vmi gondolatok esetleg?
-
Stirbi
addikt
nah belefogtam a tuningba
egyelöre ez jöttki :
-a 0,5 ös szorzot nemszereti a kicsike
-12x280on nembootolt
-11x333on bootolt , feállt a rendszerezek vid el történtek

megyek megnézem miyen orajelig ál fel a rendszer és utána pedig stabilitás teszt következik
-
Stirbi
addikt
válasz
zoo8800
üzenetére
dehát én nem passzivban nyomom, hanem 1500rpm en forog az f7 pro ventije
Chaser- igen ez idle érték
Bulitt- fehér paszta szépen elkenve
esetleg még megprobálom ugy h leszedem az f7 prot vmi alkohollal át takaritom az alját azt
n meglátjuk
vid:1,2625
Esetleg még mvi hozászolás
? ötlet? -
Stirbi
addikt
üdv
ma vettem e5200ast, alapon a höfok proci:30 1ik 38 másik 31 fokos, reális ez? ac f7pro hüti

lehet h nem takaritottam le teljesen a hütö alját?
vélemények?

-
Stirbi
addikt
üdv
bocs a láma kérdésért ,de melyik processzor lenne idöt állobb? e6300? v e5200?

-
Stirbi
addikt
szerbusztok
van ugyebár ez az uj e6300 nemtudtok rola vmi tesztet mutatni , vagy esetleg vki már tuningolt e ilyent?
megéri a +5 k-t az e5200hoz képest? szerintetek mennyivel lenne jobb töle tuningban?
egyéb okosságokra is vevö vagyok
, szoval kezdödhet a szofosás ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Stirbi
addikt
hello
sztem meg jo a g31 és a p31 es lapok, én megbántam ,h nem a kettö közül vmeiket vettem a p43 -ds3l helyet, felesleges nekem a 16gb ram kezelés ,meg a nagyobb fsb támogatás , ha ugyis a mostani 4gb nál több memot nem teszek bele és e2200ast sem 1évre vettem, pénzt sporolhattam volna ha okosabban gondolkodom akkor amikor vettem a lapom
.szoval sztem jo lapok,
amugy azt szeretném kérdezni, h nektek nincs e vmi dc probléma a ramoknál? mert hawer amikor dc ben használja a ramjait akkor kék halálokat dob neki a gép, probálta már másik memokkal a dc -t de ugyan ez, vett egy másik ugyanilyen g31 es lapot és még mindig probléma van, azaz két ram modul akkor megy neki jol ha nemdc ben használja, vagy csak 1modult használ
g31m-es2l je volt most vett egy g31m-es2c -t , pedig lapcsere és memocsere is volt és az ö állitása szerint nem müködik neki a dc rendesen
-
Stirbi
addikt
üdv mindenkinek
zoo8800 és darál0w kollégák mutatnátok képeket a gépeitekröl
? megnézném,hogy hogy is mutat a freezer extrem bennük 
-
-
Stirbi
addikt
üdv
azt szertném kérdezni,h mennyi a vidje az e5200nak terhelve(tuning nélkül)
-
Stirbi
addikt
válasz
belaazallat
üzenetére
addig probálgasd mig felfut a rendszer ,aztán nyomj neki egy tesztet
,ha kifingik kicsit emeld vissza a feszt és ujra teszt amig nem stabil -
Stirbi
addikt
-
Stirbi
addikt
válasz
funkygee
üzenetére
szia kolléga
az elözö kollégát ismételve én is a 2x2 gb os kit et ajánlom, és a 800mhz-eseket,én 2x2gb kingston cl5 öt használok nagyon bejönnek nekem a kingston ramok
, egyébként a 64bites xp lekezelné mind a 4gb ramodat amivel ellentétben a32 bit es 3,5ig kezeli lea többi kollégához szolna a kérdésem:egy e2200am van 11x265 öt szereti a legjobban,ezen a beálitáson stabil alapfeszen és 3 orás 10es prioritásu orthos testen sem bukik ki, de viszont 3ghz fölé még 1,4 v on sem akar menni, ezért agyalok egy ideje azon,hogy leváltom egy e5200ra ti mit tennétek? vélemények? egyébként jáccok, cod 2,4,5, crysis , ut3, cs1.6 Sof3,farcry2 meg ienk játékokat szokok tolni én ugyvélem ha most megcsinálom ezta cserét akkor egy joideig nemkell gépbe invesztálnom mert az e5200 biztosan fog menni akár 3.3ghz-tis kevés feszemeléssel
-kritika

-
Stirbi
addikt
nem igaz amit mondasz mivel nekem is a procim biosban 9x200on van
,de amugy 11x200ban megy pl everestel vagy akármelyik progival meglehet lesni, ot csak egy középérték van biosban amit aztán álligathatsz bizonyos korlátok közöt 
szoval normális, ha elvan halványulva abeálitás (azaz nincs engedélyezve az állitgatása),de ha az engedélyzve van és ugy van nekem pl ugyhagyva 9x200 on akkor 1800on fut, de ha engedélyezem azálitgatást akor belövöm11x200ba ésmá minyá 2200mhz. egyébként egynelöre e2200as procim van,és ennél van igy,de sztem az e5200nál sem különb
-
Stirbi
addikt
válasz
zoo8800
üzenetére
igen ez igaz,de inkább rákérdeztem a biztoság kedvéért
én is nemrég vettem lapot és én ezek között vaciláltam(nem állt nagy keret a rendelkezésemre igy szűkre fogtam):ep43-dsl,ep31-ds3l,g31-es2l
végül egy ipon teszt elolvasása után az ep43 asra lapra jutott a választás mivel ez a lap 415ös fsb ig támogatja a tuningot,a többi két lap pedig a sziszem kb 350 ig és ugy gondoltam ha veszek lapot akkor hosszu távra, most megejtem még ezt a proci cserét mert ez az e2200 am ez nagyon gyenguska és érdekes dolgokat kezdett müvelni igy egy e5200al lepem meg magam,ami szerintem és szereintetek is jo választásegyébként pár kolléga meg mutatná nekem az e5200 as procijának a tuning eredményét? elöre is köszönöm

-
Stirbi
addikt
,,hát én sem szorom a pénzt ugy mint ti,,-ezt értetted félre evvel arra gondoltam,h én is meg gondolom,h mit veszek mint ti ez félre érthetö, egyébként sz@rul kezdek mostanság fogalmazni magyarul, tul sokat kezdtem slovákul beszélni

bocsánat ha félreértettéket nem akartam kötekedni, csak hibásan fogalmaztam
-
Stirbi
addikt
AFÉLREÉRTETTÉLnem lealacsonyito szöveget irtam, ara céloztam,hOGY nekem is meg kell dolgoznom a pénzemér ugy mint nektek kolégáknak kb a 90%ának sztem és uyganugy meg gondolom 10szer mint ti,h mit veszek , és én soha nem sértegetek senkit nekem sem rozsás a családban a pézügyi helyzet, UGY,HOGY EZT AZÉR IRTAM,HOGY TUDJÁTOK ,HOGY NEM NAGYKÉPÜSÉGBÖL IRTAM ÉSNEM SÉRTEGETEM VELE SENKIT
-
Stirbi
addikt
válasz
Killerlaca
üzenetére
igen én pl egy sz@rláma e2200 at fogtam ki
, nem szereti a magas szorzot és 3ghz fölé nemmegy, és 3ghz-n is kifekszik teszt közben 1,35 v onszoval remélem az e5200 al megleszek elégedve
március végefeléig megveszem -
Stirbi
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
aha köszönöm,mert szerintem 99% hogy veszek egy e5200 as procit ,mert én egy szarláma e2200 at fogtam ki nem szereti a magas szorzot és 3 ghz fölé nem is akart menni
hát én sem szorom a pénzt ugy mint ti,szoval megdolgozok a pénzér két kezemmel és ég csak 16 vagyok, nem mindenkinek tömik a segge alá a pénzt,de nem is baj mert mondhatom azt,hogy hát ez az én munkámbol van
akkor azt mondjátok,hogy az e5200 al jol járnák?
még vki irna nekem tapasztalatokat esetleg tuning eredményt? 
-
Stirbi
addikt
üdv mindenkinek az e5000 szériábol melyiket legnyeröbb megvenni? az e 5200 at? és eddig lehet huzni alapfeszen, meddig stabil?vélemények? elöre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Direct One (műholdas és online TV)
- One mobilszolgáltatások
- Escape from Tarkov
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó ez a Bypass 6x Gigabit LAN PEG6BPI6-SD :1.1 kártya (285)
- AMD Ryzen 5 5600G eladó!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
jou is

? mutatnál képe a házadrol ? 
az ugy már 3204mhz 

.