- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
balkoger #486 üzenetére
Lejárt az 5 perc szerk idő, szal erre már külön
A pci riser igaziból fel sem merült, mert nem maradna hely a hűtésra, ahogy Te is írtad. Igaziból csak úgy beraktam volna a tunert, ha befért volna, de "túl magas". (azért vicc, hogy a félmagas tuner is túl magas...újabb tervezési hibája a háznak??
) Az annyira nem zavarna, hogy csak állítva lehetne használni, amúgy is úgy szerettem volna. Mondjuk most nagyon se kedvem se időm nincs szétvágni egy házat. Akkor úgy érzem marad a hangos -szerintem- rondább hangos tápos kocka... A tápot mondjuk meg tudom oldani, mert találtam itthon egy lite-on 90w-os mini tápot 8cmes halk ventivel, csak a + tápcsati(2*12V) hiányzik róla, de az könnyen pótolható. (van is egy tápom amiről le lehetne vágni, csak ha hoznak egy "ránézésre" táphibás gépet, akkor nem lesz pót tápom amivel ki tom probálni
)
Mind1 nem sűrgős annyira a ház vétel, elfér így is az asztalomon.Ja és köszönjük a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest