Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Aktiviti
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
balkoger
tag
válasz
rankesz
üzenetére
Én ilyen nagy változtatást még nem csináltam a házon és a jelenlegi venti is sokkal kisebb, ráadásul visszavettem 1700-körülire a ford.számát. A problémám egyenlőre az, hogy a bejuttatott levegő most is a keskeny oldalán keresztül távozik a tápnál, illetve a másik oldalán a proci mellett, ami teljesen jó, de előrefelé (hdd-odd) nem jut semmilyen szellő sem.
Ezen úgy akarok változtatni, hogy a hdd oldalán ahol most hozzáér a házhoz, ott ki akarom vágni a ház oldalát a hdd teljes nagyságában, a hdd-re pedig rakok egy alubordát amit ugyanúgy lefestek feketére és a ház síkjáig ér (nem lóg ki) a ház formáját nem változtatom meg, a levegő pedig "elindul" előrefelé is ráadásul a külső levegő is közvetlenül éri.Már csak egy jó "vizesvágót" kell keríteni, aki kivágja utólag is a házat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Prime Z790-A Wifi Alaplap eladó!
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- GIGABYTE B650E AORUS STEALTH ICE
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi