Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
manzold82
üzenetére
Nem hiszem, hogy itt erről lenne szó. Az X99 a flagship PCH mégis csak négy darab SATA3-as drive-ot tud RAID-be fűzni? A Z97-nél hat darab SATA3-as port működik RAID-ben gond nélkül.
Értem én, hogy a gyártók alkalmanként egy vezérlőn megosztanak egy-egy portot, de ott egyértelműen le van írva, hogy vagy az A portot használod, vagy a B portot. Az ASUS manual-ja szerint két vezérlő van (controller), amiből az egyik nem is RAID képes. Egyébként én sem értem, hogy lehetne két vezérlő, amikor csak egy van.
Megnéztem jónéhány képet az X99 felépítéséről, de igazából sehol nem írták, hogy mind a 10 SATA3-as port RAID-be lenne fűzhető. Ha tényleg csak négy portot lehet összefűzni, akkor ez nálam epic fail a Z97-hez képest.
Ja, és kíméljetek meg attól, hogy: "ha komoly RAID-et akarsz, vegyél egy komoly vezérlőt".
Új hozzászólás Aktív témák
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell G15 DDR5 Gamer laptop // i5 12. gen. // RTX 3050 Ti // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő