Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
válasz
Orcanus
üzenetére
Ez szépen megy!

A prime meg az IBT a legerősebb tesztprogramok, ezek alatt dolgozik a legjobban a proci. Ha ezek alatt 70 fok körül van, akkor "normál" programokban 60 fok körül fog mozogni, mivel ezek nem terhelik annyira a procit. (Bár IBT alatt izzad a leggobban, ott akár 6-8-10 fokkal is melegebb lehet, mint prime alatt.)
A 70 fok 24/7-re vonatkozik, tehát játékokra és mindennapos programokra. Ez még bőven a határ alatt van, de efölött már kicsit "egészségtelen". Ha ilyenkor eléri a 70 fokot, akkor esetleg érdemes lenne egy erősebb hűtőt és/vagy jobban szellőző házat beszerezni.

-
-
NFree
addikt
válasz
Orcanus
üzenetére
Mindent nyúz az intel burn, de én erősen javallom mellé a prime-ot is, általába ha ez megvan amit fentebb leírtam, akkor már nagy gond nem lehet,tehát egy kis+ feszkóval megoldható a dolog, de mondom nekem ha megvolt akkor nem volt bajom.A blend a memcsire van kihegyezve, én még nem futtatttam max 20 percet mert a memcsiket nem nagyon piszkálom, s eddig nem volt bajom , csak ezt a k@..quadot nem bírom most belőni stabilra

-
NFree
addikt
válasz
Orcanus
üzenetére
Ezt a fesz ugrálást, már megtárgyaltuk egyszer egy páran s arra jutottunk renben van.
Nos nállam bevált szokás 2 óra prime , mindíg a a második tesztet futtatom , ami nem csak a procit kínozza , utánna intel burn legalább egy 10 es, az így letesztelt géppel még soha nem volt bajom, semmilyen körülmények között, Nállam bevált.
Igen vannak aszakik akik fpo alapján megmondják a tutit, de én inkább abban bízom amikor már a kicsike átesett a teszetken,s biznyított.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Excel topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nem is kell 6-7óráig futtatni ha megy kb 1órát az már elég a mindennapi használatra csak kivételes esetekbe lehet probléma, monjduk a prime se mindég dobja el...