Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #8880 üzenetére
Máritt van mellettem. Nost várom, hogy jöjjenek a DQ6-ért Miskolcról. viszik azt is meg a 09400-et, (ez van most a gépben) s utána 17:00 körül..beröffentem. Remélem semmi galiba nem lesz..Te! Te miért szívsz?
(#8881) subaruwrc: Húú..nagyon szeretnék már. Hülye voltam, hogy nem políroztad fel a THr-t, most 1 hónapig pihizett a polcon.
Ja!
MX3...bakker. Mindíg úgy csináltam mx2-vel vagy bármivel, hogy a lapba be a proci, alá a doboza és rá a konvektorra, ne legyen hideg -rideg. Mellé a paszta és hűtő. Majd 10-15 perc és szépen kenhető. Most... Ha felforralom az MX3-at akkor se lehet kenni! Kinlódtam vele vagy 20 percet, véhül nyomtam csak a közepére és rá a hűtő. Eszméletlen szar állaga van, kinlódás vele dolgozni. S, hogy milyen, az még csak ez után derül ki, csak jönne már a pali, s szerelhetném ki a cuccot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Crypto Trade
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Star Trek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest