- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Hát persze.De ez a hirdetésbe is lejött már hogy sz@rrá van feszelve.Azt se tudta mi az hogy fsb.Feszeket meg olyanokat mondott hogy a szemem kigúvatt egyből.Mikor meg írtam neki hogy sok az az fsb fesz nagyon,akkor viccesen visszaírta,hogy az lap fesz te!Na onnantól kezdve nem is szóltam a hirdetésbe többet,meg nem is érdekelt a dolog.De ez a hirdetésébe is benne van.Az ilyenekkel nem szabad foglalkozni.Mondtam én már ezt sokat.Tuningol itt már minden világtalan,aki azt se tudja mi az hogy mch,vtt,stb.Tiszta szégyen.Én se hinném amúgy hogy droidmester vágta haza.Ő adta meg neki a végső döfést,amihez már nem sok kellett,de hát ő is gondolkodhatott volna előbb,csak már nagyon vadászott egy jobb q9550-re,és nem bírta ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest