Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
válasz
Matisz77 #21107 üzenetére
Tegnap már nem volt kedvem lépkedni 25-össével és így 3,6GHz-re állítottam. (8,5x424) Mindent normalra tettem csak a ramoknak +0,2v, csak lestem...
gép betölt, futtattam egy windows élményindexet simán lefutott, kemény 0,1-edet kaptam a procira aztán megnéztem vantage alatt mit csinál rendesen megdobta a pontokat, minden stabil volt, megnéztem fél óra Dirt 3-mal csak úgy repesztett 85-95fps között.
A végén ráengedtem a prime-ot, de csak egy 10 percig, mert az első mag elérte a 70fokot és nem akartam tovább nyúzni, minél hamarabb megpróbálok beszerezni egy erősebb coolert és utána megnézem, hogy stabil-e prime alatt, de egy biztos nagyon meglepődtem rajta, hogy ilyen lazán megy neki a 3,6GHz.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Matisz77 #21107 üzenetére
Azért én kicsit irigykednék meglepve, ha az X48-ban menne 4 gigát...
De hajrámatisz már miért ne mehetne a VID fölé?
Az a gyári érték. A széria ajánlotT maximuma pedig 1,35V
senzaj
C1E, Virtualization, Speedstep, S-State disabled. Valamint valahol az advanced menüben, vagy az OC menüben van a spread spectrum. Azt is off. Ezektől nem fog feltétlen jobban menni, de nem is kavarnak be.
Fotózd le légyszíves a bios tuning részlegét és nyomd ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARANCIÁS AM 5 processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 5 5500 Processzor - Kitűnő állapotban!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest