Hirdetés
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolee19
senior tag
Persze én is úgy gondoltam hogy nem csak LGA775-re venném a hütést, hanem az arra gondolva ha teljesen új procit és lapot veszek

Igazából nem a tuning a célom, hanem az hogy ha netán játszok akkor ne vágjam haza a gépet.
Meg most néztem egy ház+víz kombot kemény 22k-ért ami nem rossz vétel szerintem
proci985:
Mint írtam fentebb amikor egy próbára fel húztam a procit nem vártam, azonnali csodát hogy elsőre menni fog.
Tisztában vagyok vele hogy mit bír az alaplap, mert egy egy teljesen mezi cucc, nem úgy mint anno az Asus Maximus Extreme lapom, amiben egy Intel Core 2 Extreme QX6700 procival csapattam
És igen gondoltam rá hogy úgy veszem a hűtést hogy később is tudjam használni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest