- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
proci985 #24516 üzenetére
Benéztem akkor egy kicsit a dolgot
, azt hittem, hogy amit ki írtál az adatlapodra 1,2v az a VID-ed, de látom annyi kell a 3ghz-hez.
Nekem 1,16v-on viszi a 3,1ghz-et, most hogy vizet tettem a procira és megbuhertam az alaplap hűtését ami gyárilag eléggé tré volt így lehet menne 3,2ghz-en is ekkora feszel.
1,32v kell a 3,44ghz-hez és 1,4v a 3,6ghz-hez és 1,46v kell a 3,73ghz-hez(csak azért nem használom így mert nem jól jön ke a ram freki leosztása), ami a legkeményebb, hogy 1,46v-on még 4ghz-en is felál a windows és még stabil(net, film, tömörítés, kicsomagolás) is csak ügye ha rányomok egy Prime-t akkor el is hasal, de lehet ha lesz kedvem megnézem lehet-e stabilizálni 4ghz körül, szerintem 1,55-1,6v-on tuti menne.
Az alaplapról meg annyit, hogy egy nagyon jó darab, de szerintem az X48-as lapok többségével nincsen tuning terén baj csak a gyári chipset és PWM fetek hőtése rendkívül gagyi, normálisan le kell hűteni, rengeteget tud számítani. Ezt csak azért írtam le, mert sokan kritizálják az X48-as lapok tuning teljesítményét és éltetik össze-vissza a P45-ös lapokat, pedig egy jól meghűtött X48-as lap is tud ám meglepetéseket okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14900K FÉLGÉP - Minden garis - Kedd estig, utána bontom
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest