Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-unit
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Igen jól gondoltad,ugyanúgy a 3-ik mag megadta magát 5percen belül,többi tök jól bírta...amúgy ez érdekes mert játékok alatt egyelőre nem volt semmi anomália,jól futottak,valószínű egyelőre nem tudtam ugy megterhelni ott őket mint ilyen direkt teszt programokban ahol 100%-ig ráfekszik procira a progi.Hőfokok: vga 10perces furmark után:70fok felé nem megy: proci: 65fok felé nem megy CM212-vel+ swif2 ventivel.
Mit ajánlasz mit nézzek meg procin tuning ügybe még ezek fényében biosban,vagy lapnak próbáljam meg a +0,2V-ot,vagy procinak adjak 1,5V-ot...nem tudom már. -
T-unit
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Mivel játszom...ilyen gyenge gépigányű dolgok főleg gta4,mafia2,meg pár ismert fps cod,moh/autósak pl. NFS-ek.
Sorry sztem DFI alatt ért el annyit mert mondta az is volt p5k után és érdekes azzal mindjárt tuningosabb volt proci.
Ok,furmark+prime következik.
FPO-t hol tudok nézni,hirtelen nem ugrik be pedig mintha előző e5200-nél tudtam volna azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bloodborne (PS4)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Notebook hibák
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest