Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Jhonny06: Új gépsárkány
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Multibit
üzenetére
Jogos. De a hátrányokat szándékosan nem kezdtem felsorolni, mert azzal úgyis mindenki tisztában van. A kérdés arra vonatkozott, hogy egyáltalán miért vetemedik vki arra, hogy laptopot asztali gépnek használjon.

Amúgy az egész onnan indult, hogy sokat költöztem annak idején, albérletben laktam, fel se merült, hogy egy nagy böhöm asztali gépet vegyek. Azután úgy maradtam.
-
interstate76
addikt
válasz
Multibit
üzenetére
Pipo X7-hez hasonlítgatjuk a laptopokat és asztali gépeket, szerintem ne kanyarodjunk el a videóvágás felé, mert nagyon messzire vezetne (én is direkt teljesen alap, 75e Ft körüli áron kapható laptopokat hoztam példának).
Amúgy teljesen igazad van abban, hogy vannak munkák, amikhez elengedhetetlen a klasszikus asztali masina.
Más: gyerekek, legalább 2-szer levezettem, hogy ÁFÁ-val, kijelzővel és értelmes méretű háttértárolóval nem áll meg 60-65e Ft alatt a Pipo (jelenleg inkább 70-75e Ft, igaz, ebben már új, 500GB-os HDD és 19"-os monitor is van), ne keverjetek ide ÁFÁ-tól és további hardverektől mentes árakat, mert úgy használhatatlan a kis ketyere (asztali gépként biztosan, márpedig most az a téma). Ráadásul ott a bővíthetetlen memória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kevés helyet hagyott a tápkonnektor körül a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Yettel topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Sorozatok
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! LENOVO ThinkCentre M800 - i7, 8GB/120GB
- ASRock X570M + Ryzen 5 5600X + 32GB DDR4 + MasterBox MB320L ARGB félkonfig
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi