Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• a8l

aktív tag

válasz interstate76 #3537 üzenetére

Teszteltem hogy azonos fhd film ment a z83-ról mellette egy másik ugyanolyan monitoron s905 boxról, hát a kis 905-nek szebb képe van, 2 egyforma monitor ugyanúgy beállítva. Mindkettőn kodi futott legolcsóbb s905 mxq pro 4k 22dodóért. Teljesen hideg volt a kis amlogic box, a z83 azért melegedett de nem vészesen, miután felállítottam az asztalon hűvösebb lett, fekve jobban átmelegszik.
    De jó kis cucc a z83, most jön hozzá a bill(K230).
    NAS520-nál arra figyelj hogy csendes vinyót tegyél bele, semmi gumibakos rögzítés, harezeg a vinyó akkor hangos lesz. Vettem bele két 5TB WD redet és hangos mint a fene, az itthon lévő 3TB WD red meg néma benne, úgyhogy az egyik 5TB-s redet eladtam és mégegy 3-as redet vettem bele, azért is most megyek.
    De ezt leszámítva elégedett vagyok a nas520-al. Arra figyelj hogy mielőtt beállítod a hdd-t egyből frissíts a régi 5.04-ről, 5.11-re fw-t mert ha csak utána csinálod miután telemásoltad akkor kezdheted előröl.
    Cloudot még nem üzemeltem be, nekem nincs igazán szükségem rá. Másik 5-ös reddel teszek egy próbát még külső usb3 házban, hátha találok olyat ami gumibakos rögzítés és jobban szigetelt, ha ott is hangos lesz akkor azt is eladom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés