Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• interstate76

addikt

válasz #79335424 #3534 üzenetére

Nem akartam NAS-t és mini PC-t is. Utóbbi mellett döntöttem, de a GearBest törölte a megrendelést és én időközben ráálltam a NAS-vonalra, amibe annyira belelovalltam magam, hogy már benne is maradtam és csak az maradt nyitott kérdés, hogy NSA310 vagy NAS520. Végül utóbbi lett. Kipróbálom és ha nem hozza a várt szintet, akkor visszaküldöm. De szerintem hozni fogja. Szóval végül a NAS-ra esett a választás, de a rendkívül gonosz AxBattler topiktárs, aki szerintem a GearBest marketingese (!), ma belinkelte, hogy megint van raktáron Z83, és nekem ott volt a "sok" (kb. 80 USD) elköltendő pénz a Walletben, plusz a sok (közel 1000) pontocska is, szóval kb. 70 USD-ért egyszerűen nem bírtam otthagyni (még közel 10 USD-m maradt is).

Másrészt pedig nagy kínai rendelő vagyok, de - ahogy te is tudod - nem szeretek 100 USD fölé menni, 150 fölé pedig még egyszer sem mentem - ilyen összegnél én már inkább használt, de még garis laptopot keresek, ha olcsó wines masina kell (és nem kell a számla sem).

Egyébként teljesen igazad van, logikus választás lett volna a Vorke V1.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés