- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
sanzi89 #2630 üzenetére
Kinyilatkoztatás helyett inkább a feltételezéseimet fogalmaztam meg a termékekkel kapcsolatban. Azt viszont általánosságban most is tartom, hogy egy rendszer nem biztos hogy gyorsabb egy másiknál, hiába kapott a processzora a passmark tesztben egy magasabb cpu pontszámot.
Valóban, az említett két platform elég közel áll egymáshoz teljesítményben, a J1900 kicsit erősebb, és kicsit többet fogyaszt. Van akinek előnyösebb az usb3/sata3 támogatás, frissebb vga, kisebb fogyasztás, van akinek a proci nyers ereje fontosabb, egyéni döntés kérdése a dolog, szerintem nem lehet egyiket sem egyértelműen a másik elé helyezni.
Én személy szerint az újabbat preferálom, ezen a szinten nem renderelésre vagy molekuláris szimulációkra szokták használni a gépeket, netezésre jó bármelyik, filmezésre, kis retró játékra inkább az újabb vga-t választanám, ráadásul abban h265 HEVC hardveres kódolás/dekódolás támogatása is benne van, a J1900-nak cpu-ból kellene kiizzadnia. Filmezésre egyértelműen jobb az újabb.
NAS célokra jó lehet egy J1900, az árkülönbség egy HDD árának jelentős részét adja, bár a natív sata3, a hardveres AES-Ni kódolás azért NAS vonalon is előnyt jelenthet a braswell platformnak.
Hirtelen ezt találtam n3150-el, németül nem tudok, de angolra google fordítózva megerősíti a véleményem, hogy nekem a 3150 jobb lenne. Gyakorlati fogyasztásban szinte nincs különbség, a média jellegű alkalmazásokban meg jobb tud lenni az 1900-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Mac mini (2023 with M2)
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged