- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Őskoczka
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Ellene vagyok az ilyen kütyüknek? Az egyik legrégebbi motoros vagyok a mini pécés topikokban, és olyan régen vettem az első mini PC-met, mint itt nagyon kevesen, továbbá az RK3066-os után megvett RK3188-as megvásárlása óta lesem utóbbi utódát. Jöttek az Amlogic SOC-kal szerelt cuccok, a Mali450-es GPU-val, ami mindössze 2 db Mali400-as, szóval nem láttam, nem látom benne a technológiai áttörést. Jöttek az RK3288-asok a maguk problémáival (ezt ne itt beszéljük ki), és most már itt vannak az intel procival szerelt, wines mini PC-k is, amiket meg azért nem tartok jó vételnek, mert... leírtam már párszor.
DE: meg lehet győzni róla, hogy kijelző és egyéb perifériák nélkül megér 40 ezret, csak még senkinek sem sikerült. És amíg ez nem jön össze, addig bizony a topik olvasói a sok hurrázó vélemény között olvasni fogják az én véleményemet is, miszerint nincs az az Isten, hogy egy atomos cucc megérjen ennyit, pláne ilyen hűtésproblémák mellett. Azt gondolom, ez is hozzátartozik a topik olvasóinak hiteles tájékoztatásához.
Az meg már egyenesen vicc, hogy a véleményemen, az érveimen nem találtok fogást, de pár óránként jön valaki, aki azt kifogásolja, hogy egyáltalán ellenvéleményem van, ill. hogy utóbbit még le is merem írni. A fene essen az internet adta szabadságba, mi?
(#701) Zsoo80 Egy csomószor leírtam, hogy 80-100 USD-ért sztem is megéri/megérné megvenni. De nem lehet úgy értékelni egy terméket, hogy majd csak becsúszik vhogy a vámon. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt asztali setup eladó!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME , darkFlash
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest