- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"akik megveszik otthonra a laptopot,aztán asztali gépként használják."
Mióta az eszemet tudom, laptopot használtam asztali gépnek.
- kicsi, kevés helyet foglal
- ha bármi miatt mozgatni kell (költözés, takarítás), lényegesen egyszerűbb vele boldogulni
- csendes!!!
- tizedét fogyasztja, mint egy asztali gép, még terhelés alatt is
- minden benne van, ami kell! Nem kell külön monitorra, hangszóróra stb. költeni (jó, nem elsősorban anyagi, inkább kényelmi szempontból nézve)
- minden csatlakozó kéznél van, az asztalon, bármilyen csatlakozó bedugáshoz nem kell az asztal alá mászni
- nem kell szünetmentes tápot venni hozzá, bármilyen időjárásban nyugodtan fogok bele egy telefon flashelésébe
- potom áron adnak hozzá legális oprendszert, a bolti dobozos oem Windowshoz képest is olcsóbb általában
- nagyon, nagyon ritkán hallottam olyanról, hogy pl a Windows fagyott volna egy laptopon rosszul összeválogatott hardverösszetevők miatt, ami azért asztali gépnél elég könnyen elő tud fordulni
- ...
Mondjam még?Egy éve lecseréltem egy asztali gépre a laptopomat, kizárólag a teljesítmény miatt. A dolog bevált, de nem szeretem. Most keresek egy kicsi, csendes asztali gépet mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged