- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kézben a Vorke V1! Kuponkóddal 148 Erzsi volt, és sarcmentesen jutott el hozzám. Ezt már arról írom. Még nagyon az elején tartok az ismerkedésnek. A szögletes ház alján van egy kerek, kiálló tányér. Ez letekerhető, és alatta ott az SSD helye... ami üres volt. Páááániiik! Hogy lesz ebből Windows??? Bekapcsolás, ééés ... indul a Win 10! Szóval, a 64GB -os SSD belül van, az a külső hely plusz lehetőség.
Win aktiválás, beüzemelés, nyelvi, stb. beállítás pikk-pakk, sima ügy.
DVI monitor: pipa.
PC -s hangfalak jack kimenetről: pipa.
Wifi, telóról net: pipa
UEFI hozzáférés: pipa
Boot menü: pipa
Bootolás pendrive -ról: pipa
A Puppy szépen betöltődik, de az X felület (vagyis maga a grafikus felület) nem indul. Szóval, ezt még hegeszteni kell. Ezért, szégyenszemre ezt valami Edge alól írom. Van ebben a szarban valami alkalmazásbót, de ott hiába írom be a keresőbe, hogy Firefox, vagy Dolphin, csak irreleváns baromságokat ad.
Na, mindegy, majd csak lesz valahogy. Van mikroSD kártyahely is, majd megpróbálom onnan is a bootot. Sztem menni fog. Akkor nálam a plusz SSD hely üres maradhat. Illetve, egy kis faragással megpróbálnék majd betenni oda egy 12V -os powerbankot, meg sztem a 4G modem is beférne. A tesztekből úgy olvastam, hogy 2,4Ghz -en tud AP módot, vagyis lesz egy Mifim is.
Játék! Játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest