Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
Hát ha próbáltál volna Asus deszkát -X es szériából akkor az Asusban is csalódtál volna. MSI azért ott van szintén a toppon(ráadásul ennek ami nekem van a feature listje felér egy AsusP4P800 deluxe-éval) nem egy noname alaplap de az Albatron 875-ös is pl itt a ph-n vmelyik tesztben gyöztesként szerepelt. Nem eröltetem de nekem meg bejönnek az intel deszkák azért szoltam :P
-
Junkie
aktív tag
Nincs annak a lapnak semmi baja csak nem tudsz hozzányulni a fsb-hez.. és akkor mi van? nem történik semmi max nem széthúzva használod... A PAT meg maximum 5% különbség... azzal eggyütt van elfekvőben egy MSI 865PE NEO2 PFISR deszkám érdekel az Intel fejében, vagy esetleg az aláirásomban szereplő Albatron PX875P Pro? ha igen mennyit dobsz rá? jöhet mélbe is az ajánlat.
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Torrent meghívó kunyeráló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Arc Raiders
- E-book olvasók
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gyúrósok ide!
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő