Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Aktív témák
-
Deridex
csendes tag
Az én nagy kérdésem és egyben problémám az lenne, hogy szeretném az integrált realtek hangkártyámat és 1 sb LIVE!-ot egyszerre működtetni a gépen, de nem tudom, hogy erre van-e lehetőség? Ahogy megfigyeltem automatikusan letiltja az integrált cuccot a gép amint berakom az sb live-ot. Meg lehet ezt valahogyan kerülni?
-
zsolt501
nagyúr
Igen le kell tiltani a letiltás egyébként alaplap fűggő mivel van hogy Biosban és van hogy jumper
-
Warchief
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogyha a mostani nem működő integrált AC'97es hangkártya mellé veszek egy PCIosat, bekötöm, meg minden, utána a régit le kell-e tiltani, és ha igen hol? Biosba, vagy jumperrel vagy hogyan miképp kell letiltani, vagy nem is kell? :)))
thx.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest