- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chungee
addikt
Estét!
Hogyan tehetem priváttá az inst. profilomat

-
Én is iPhone-on használom leginkább az Instát, de még sosem találkoztam reklámokkal. Illetve kb. fél éve felbukkant pár reklám, de ott kiválasztottam, hogy engem ezek nem érdekelnek, és azóta sehol semmi.
Hozzáteszem, én csak pár száz profilt követek, lehet, ha ezres nagyságrendben vannak követett profiljaid, akkor a reklámok is jönnek velük. -
Dragon27
senior tag
lehet keres e-mail vagy telefonszám alapján felhasználót?
-
aktív tag
És a reklámokkal mi a helyzet? Pár hete elkezdtem kicsit aktívabban használni instát, mindig találok érdekességeket, amiket lehet követni, itt-ott vissza is követnek, de azóta kb. minden 5. poszt érdektelen hülye reklám lett. Van valami rutin, amit követve redukálódik a reklámok száma? Úgy emlékszem, hogy amikor csak követés nélkül böngészgettem, akkor alig tűnt fel reklám.
-
Dragon27
senior tag
Maradok a lányoknál
azt vettem észre ha sok # használok mintha nem jelenne meg a kép,... nem kedvelik .,,, ha csak 3-5 # az szerintem jobban kedvelik ..... , amikor sok: #love #instagood #tweegram #photooftheday #iphoneasia #instamood #me #cute #igers #summer #girl #girls #japan #tbt #followme #beautiful #happy
#fun #smile #food #webstagram #nice #sun #pink #photo #home #blue #music #day #black #instagram
És 3-5: #girl #girls #smile #black -
válasz
Dragon27
üzenetére
Össze-vissza pakolt random képekért miért követné bárki is az adott profilt? Javasolt egy adott témával vagy több témával, de azonos stílusban foglalkozni egy profilban, úgy jobb eséllyel lesznek követőid. Mondjuk ilyen macskás meg énekeses meg érdekes tárgyas képekre szentem senki sem kíváncsi különösebben egy Insta profilon; amennyiben igen, úgy bekövet egy, az adott témával kapcsolatos profilt, ahol minden nap megkapja mondjuk a cicás fotóit, bekövet egy másikat, ahol fekete-fehér kajás képeket nyomatnak, ésatöbbi.
-
Dragon27
senior tag
Nem követnek
jó minőségű képeket töltök fel,..... macskás,énekeseket,modelleket,egyedi készítésű tárgyak képeit,..... mégse követnek...... vannak képek amik tetszenek az embereknek,. de hogy kövessenek ahhoz már kevés ,.... kevés a hashtag ? vagy nem tudom képenként kb.20 followforfollow,...... -
Dragon27
senior tag
A fiók átmeneti kikapcsolása: ilyenkor a keresés között megfog jelenni az illető? Mert mobil alkalmazásban,. az illetőt ott van,. ha megnyitom a profilt csak fehér lapot látok..... semmi infó
Ha PC firefox használom a kereső mezőben nem jelenik meg a neve és a profil képe se -
Pár ember le van tiltva, ugye beállítások Blocked Users menüpont alatt látom őket de ha rámegyek a profiljukra mindegyiknél azt írja, hogy User not found.
Mégis hogyan oldjam fel őket?
-
kiszi07
senior tag
Új insta képem.

-
Shingen
addikt
Hali!
Lehet nem pont ide tartozik, de hátha segít vki
Insta beállításaiba hol lehet letiltani, hogy az ismerőseim vagy ismerősöm ne lássa milyen képeket likeolgatok, meg milyen csajokat követek vag követnek engem?

Beállítások menübe a kedveléseknél kell vmi kikapcsolni?
THX
-
medica
senior tag
Hi! Van olyan progi amivel pc-ről lehet Intstázni? (Instapic, stb)
-
-
kiszi07
senior tag
Haha, 1 nap alatt lett 500 feliratkozóm instán.

-
lacy86
addikt
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
Sgt. Chris
üzenetére
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
Problémám van, de elakadtam... Múlt héttől nem tudok bejelentkezni az Insta fiókomba... Valami .ru végű (gondolom orosz) email címmel valaki feltörte...azóta már a felhasználónevem is lecserélte, de a fotóim még a fiókban megvannak. Azóta valami kamu iphone7 üzeneteket posztol naponta többször....
Ugye hiába kértem új jelszót, az a ru-s email címre megy...igazából dühít mert a fotóimat és az ismerőseimet is "átvette" a fiókommal együtt.. Nem tudom valahogy töröltetni?
Egyáltalán van olyan, hogy insta helpdesk? Valakinek írnék, aki nem GYIK-ba irányít, mert ott elveszni a sok "hasznos" tanács közt.
-
-
repvez
addikt
Az asztali verzióban, hogy lehet megnézni az összes képet? mert például a saját profilomnál se tölt be többet csak 3 oszlopban 8 sor képet. tehát 24 et és nem lehet lejjebb görgetni nem tölt be ujabb kép csak mintha ennyi lenne az összes.
-
7s26c
őstag
Értem, köszönöm szépen!
-
7s26c
őstag
Teljesen idegenek mi alapján küldenek barát kérést? Mindennap jön 3.... Köszi!
-
lacy86
addikt
App installed! 😜
-
repvez
addikt
ha egy képemen betaggelek valamit akkor a taggelt oldalon mitől függ , hogy megjeleni e vagy nem? mert van néhány képem amit vissza tudok ott is nézni de van amit nem találok.
ÉS ha zárt a profilom, akkor azok a képeim mások nem is látják ezeken a taggelt oldalon csak én?
Vagy ott bárki megnézheti és likolhatja is? -
-
trebrona
nagyúr

-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Ismerősömnek feltörték a profilját, az email címét is megváltoztatták, és csöcsös képeket tesznek fel a nevében. A nevét is teljesen átírták.
Próbálta követni az utasításokat,hogy változtassa meg a jelszót, de az sem jó, hiszen a spammer orosznak a címére megy az új jelszó. Mi a francot lehet tenni?
Ugyan PC-ről vagyok, ez lenne a profil [link]
Ott van a 3 pötty. Rámegyek, hogy felhasználó jelentés. De ott csak egy utasításlista jön be, ott van az első mindjárt,hogy feltört fiók. Ott meg csak azt írják, hogy változtasson jelszót, szóval ez így sehogy nem jó.
Hol lehet írni az instagramnak, hogy lefényképezi a személyijét stb.? -
Orionk
senior tag
Hello!
Újabb újítás, érkeznek az
ALBUMOK INSTAGRAMRA - CIKK -
repvez
addikt
Arról ki mit tud mondani, hogy egy olyan személynek akit nem követek az instan és a követöim sem ahhoz, ha irok kommentet azt látni fogják az én ismerőseim?
Vagy hogy lehet közvetlen kapcsolatba lépni vele, hogy ne legyen nyilvános de megkapja a tulaj az üzit? -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet az, hogy egyik napról a másikra követek több száz új embert, holott egy hete kb. meg sem néztem az instagram fiókomat?
-
ghost364
senior tag
Sziasztok!
Van kettő accountom. Az egyik össze van kapcsolva Facebook-fiókkal, viszont jó lenne, ha nem lenne. A kérdésem az, hogy mi történik, ha a másikat is összekapcsolom a Facebookommal? Csak az lesz hozzácsatolva? -
ToBeY
nagyúr
Hogyan lehet nézni ha valaki live-zik instán?
-
-
Akárhányszor át tudom magam nevezni?
-
Dyrtyho
őstag
Az élőzés csak az iPhoneosoknak van még ? Vagy már frisebb androidos rendszeren is elérhető ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt vettem észre ha sok # használok mintha nem jelenne meg a kép,... nem kedvelik .,,, ha csak 3-5 # az szerintem jobban kedvelik ..... , amikor sok: #love #instagood #tweegram #photooftheday #iphoneasia #instamood #me #cute #igers #summer #girl #girls #japan #tbt #followme #beautiful #happy

jó minőségű képeket töltök fel,..... macskás,énekeseket,modelleket,egyedi készítésű tárgyak képeit,..... mégse követnek...... vannak képek amik tetszenek az embereknek,. de hogy kövessenek ahhoz már kevés ,.... kevés a hashtag ? vagy nem tudom képenként kb.20 followforfollow,......

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)