Hirdetés
- Klaus Duran: RCS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
ogabo
csendes tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
hali!
sztem próbáld setupcore-ral telepíteni a vindózt. az ilyenkor be szokott jönni. ez is egy lehetőség az előbbiek mellett. :DDD -
Male
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nézd meg, hogy nincs e bekapcsolva a BIOSban valami vírus bigyó (ami nem engedi a boot szektor módosítani). Én legalábbis ezzel szívtam, amikor valakinek egy 486-osra raktam Win95öt. Az is mindig elszállt akkor amikor grafikus módba váltott telepítéskor (valószínüleg akkor már piszkált volna valamit a boot szektorban), én meg nem bírtam rájönni, hogy mi lehet a baj, amíg észre nem vettem ezt a beállítást.
-
launcser
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
hehe te meg képet váltaszt
aszittem rossz hejen járok nem láttam a bekötött szemu zöldet :)
de amugy az elado p1 az nagyjo
kell a tesodnak tom :) -
The_Tom
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
probáld ki egy tuti jo telepito keszlettel. nekem mar volt olyan, hogy megsérult vmelyik .cab és amiatt szarakodott...
Üdv. -
launcser
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
1. vegyél tölem gépet ilyen hasonlot :))
2. biosbeállitásokkal sakkozz sztem
3. ilyet csinált nekem is winfos.. nem volt hajlando felteplepülni mert mindig más hibaüzenet
szétszedtema gépet összeraktam muxott
lehet kontakthiba tehát -
bLaCkDoGoNe
veterán
Kérdés: adott a régi gépem, egy p1-mmx-200, 128mb ram, tseng et6100as kvidkártya. namost. nem akar a win98 települni... minden egyes alkalommal, amikor elindítom a setupot, lemegy szépen a scandisk (ugye eddig szöveges módban hasít a gép), majd átvált(ana) grafikus módba, mert a telepítő úgy működik.
csak átváltana, viszont nem vált át - hanem nemes egyszerűséggel újraindítja a gépet. régebben minden gond nélkül ment, egészen addig, amíg ki nem kellett szednem a kártyát a gépből, és mikor visszaraktam, jöttek a problémák.
kipróbáltam még egy matrox milleniummal és egy s3 trio64v+szal, mindegyik kártyával ugyanezt csinálta.
kiszedtem a többi kártyát, akkor is ugyanezt csinálta.
elkezdtem sakkozni a pci-slotokkal, akkor is ugyanezt csinálta.
s3-nál néha még olyat is bedobott, hogy bootoláskor 1 hosszút és 3 rövidet csipogott, ami (azt hiszem) videókártya problámát vagy videókértya-memória problémát jelent.
több ötletem egyenlőre nincs, de nagyon hálás lennék, ha valaki tudna valami jó tanácsot mondani, mert
1.) megőrülök már ettől :) )
Aktív témák
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 49WL95C-W Monitor 5K
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix XG27ACS 1440p Monitor 180Hz
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Corsair VENGEANCE LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMK16GX4M2Z3200C16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest