Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Hát azért ha nem is ilyen durván, de maximum havi 35-öt adnék az elsőért. Ahogy te is írtad, az első kufircolós kecónak jó lenne, fénykoromban a havi 35-öt (vagyis akkoriban arányosan ennyit) még meg is ért volna nekem, de ma már ... max AirBNB-ztetni venném ki.
A második maximum ingyen kéne, vagy tényleg ilyen havi 5-10 ezerért.
A harmadikat meg nem tudom hová tenni, ott már tényleg nem értem mi a matek. Hacsak nem fontos, hogy a vasút állomás közel legyen, akkor igazából mindenhez szar. Maximum valami ügyvéd/könyvelő irodának tudnám elképzelni, azt is úgy, hogy leginkább csak anynit van nyitva amennyit nagyon muszáj. De ez meg megint nem ér 350-et havonta.
#2498 hobizoli : A mikrofonház, erre még emlékszem is
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz t72killer #2500 üzenetére
A bélyeg képeken is látszik a roma rokokkó, ha az eladó profiljára nézve még kétségei lennének az embernek. Kis költségvetés a havi 25 ezres villanyszámla??? Nekem a komplett rezsim mindennel együtt alig több.
-
hobizoli
nagyúr
válasz KROK640 #2501 üzenetére
de aszondja: luxus modon van berendezve
~30 eves CRT TV, besargult szinten 30 eves mikro...
ezekbol szumma 200k-ert vatta ujat lehetne venni bele (4K-s 50"-s TV ~150k az Alza-ban), 50k-ert kapsz egy normalisabb mikro-t, ha mar 500k-t szeretne kapni per ho
ratapsolna egy 4-5 misit, akkor rendbe lehetne rakni ezt
pl uj burkolat a nappaliba a barna marvany helyett, meg a butorok a kukaba
ennel messze tobbet bukott eddig mar a 3+ ev alatt azzal, hogy csak hirdeti a vakvilagba 500-erttöbb drón kell ;P
-
KROK640
nagyúr
válasz t72killer #2504 üzenetére
Pontosan. Azért volna ötletem, hogy egy tanyasi ilyen csaj mit dolgozhat Svájcban ...
Sokat járok Ausztriába, sokszor telekocsival, és nem egyszer akadt már hasonló "táncoslány" utitársunk, aki Svájcba tartott, és pár mondat után tudtam, hogy nem az eszét fogja használni.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz hobizoli #2503 üzenetére
Megnéztem a berendezését, és elegáns '90-es éveknek jellemezném. Bármilyen '90-es évek beli filmet simán le lehetne forgatni benne. Plusz a mai 30-as kora 40-es generációnál ez épp "Selling point" is lehet. A TV és a mikro is ezt sugározza. Ha a berendezést nem is de, de a TV-t talán tényleg kicserélném.
" eddig mar a 3+ ev alatt azzal, hogy csak hirdeti a vakvilagba 500-ert" - ha tényleg így van, akkor meg pláne, hiszen a végén az új berendezés meg is marad neki, tehát nemcsak pénzhez segíti magát de valamekkora értéke is marad utána.
Egyébként nem tudhatjuk, hogy 3 éve hirdeti (bár a képek ilyesmi árulkodó lehet), az is lehet, hogy közben 1-2 évig laktak benne.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz hobizoli #2506 üzenetére
Asszem pont a legelső alkalommal volt velünk egy nagyon szép, szőke, kékszemű 22-23 év körüli magyar lány, ő állítása szerint egy osztrák hotelben volt recepciós. Állítását alátámasztotta az is, hogy egyszer felhívták a kocsiban, és olyan szinten darálta a telefonban a németet, ahogy én legfelejebb csak a magyart tudom Barátnőmmel egymásra is néztünk, hogy az amúgyis hihető története most alátámasztódott.
De vissza térve ezekre a nem feltétlenül idén nyáron barnult szorgos munkás lánykákra, nekem az az érzésem, hogy ők másfajta fizikai munkát végeznek inkább.
-
hobizoli
nagyúr
válasz KROK640 #2507 üzenetére
dehogy laktak... par havonta megnezem a hirdetest es folyamatosan kiado
ingatlan.com bekovettem egy csomo elado ingatlant, csak lefele mennek az arak,
bekoveteskoritol 10-12%-t 3-4 honap alatt engednek tobb lepesben altalaban, es akkor abbol meg mennyi megy le amire tenylegesen eladjak
pl bekoveteskori 49,9-ert hirdetett keco 43,9-g bezuhanas utan tunt el egy masfel honappal
szoval gondolhatod, hogy max 41,5-42 volt az, amiert meg is vettek
lehet amugy elotte 50 felett is volt hirdetve, en 49,9-nel jeloltem be a kis csillaggal, szoval csak onnantol tudom
ezt akarhogy nezem ~15-16% koruli minusz (legalabb)
de volt olyan is hogy 45 teljes berendezessel butorokkal, 2 eve felujitva a konyhabutor nagy mosogato, beepitett suto, mikro, +hutogep +mosogatogep minden patent
a furdo csitti-fitti szelesitett kad "vizeses" tusoloval qrva jol meg volt csinalva az egesz +mosogep + szaritogep
raadasul eleg harmonikus is volt szinekben minden
na az egy het alatt eltunt
volt hozza dupla parkolohely is ennyiert (nem garazs), fedetlen de nevre szolo sajat beallók ket autonak
ezt el akartak adni, nem csak hirdetni
masik meg 53-ert arulja es latod rajta, hogy ott boven lenne mit csinalni
hat neki sok sikert kivanunk kb, de a 45-shoz kepest ezt neki max ~35-ert kene arulniatöbb drón kell ;P
-
-
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz t72killer #2517 üzenetére
Debrecenben már hamarabb. Most szombaton mikor beléptem a kedvenc hangulat karbantartómba akkor gyorsan visszaléptem megnézni, hogy hó helyen vagyok-e? Bent ugyanis kb fele kínai, 25% néger és 25% filippinó volt a kép, a személyzet meg én voltunk magyarok, no meg a barátnőm. Kicsit érdekes volt, egy jó nagy darab ázsia, és kicsi afrika. De hát ezek nem migránsok, csak vendégmunkások ugye, akkor meg jöhetnek. Mi meg mehetünk nyugatabbra...
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
KROK640
nagyúr
válasz hobizoli #2520 üzenetére
Andrássy út, mint buzzword, máris 200 ezer plusz havonta.
Meg a lépcsőház is "fenszi", szóval már akkor tényleg csilliókat kell kérni érte.
Ennek ellenére ez is ugyanolyan körfolyosós vacak.Amúgy pár éve konkrétan ebben a házban jártam, bár akkor még nem nézett ki ilyen jól.
-
hobizoli
nagyúr
voltunk csapatepiton Pákász tanya, Agárd
szocreal tegla epulet egy kempingben, a "Vidra ház"
esku, kb egy ifi szallo... vagy az se
de magaba a kempingbe nem mehetsz at vizhez, mert ott a lakokocsik vannak es a biztonsagi orseg besir....OK
a cellák, mert azt szobanak nem neveznem, egyenkent 2 emeletes aggyal
ket agy kozott szo szerint egy ember fer el
a folyoso vegi L alaku nagyobb cella 3 emeletes agyas ugy, hogy ketto abbol a ajtoval szemkozti hosszanti falon az ablaktol a falig koppon fert be
kar hogy nem fenykepeztem le
itt egy PR foto, ami a ~szobaajtobol keszult:
szolni kellett a mukinak, hogy nyisson mar ki par szobat meg, mert talan jobb lenne ha ilyen kis helysegekben max ketten probalnanak aludni ejjel, mert ok ugy gondoltak, hogy 5 szoba eleg lesz
klima az nemvan, na nem mintha most olyan ido lenne, de nyaron azert...khm
agyak is akkorak, hogy 170cm-nel magasabb vagy frankon lelog rola a labad ha fejed a parnan van
parnabol kettot hasznaltam + fent takarot alagyurtem, mert siman egytol kitorik a nyakad, mar tok laposak voltak, nem ilyenek mint a fenti kepen van
nemtom ilyen helyeket, hogy a tokombe tudnak talalni... vagy hogyan tudnak ezek letezni egyatalan udultetesben
vmi 7k/fo per ej volt ez offszezonban
egy 20+ eves lapos TV volt a nagy teremben egy sarokulo garnituraval + egy 2 szemelyes kanepe, azon megneztuk este a fagyimeccset
volt is vagy 6-8 csatorna, M4 Sport pont volt
konyhasarokban allt egy szem huto, de egy hóóótt sima kb 260-280literes alul fagyis egyseg, ez lenne elvileg ~35 emberre (ennyien tudnanak ott alukalni), mi csak 20-n voltunk, de igy is azert volt fennforgas
1 mikro, es 2 fozolapos villanyrezso es nincs is hely tobbnek
szinten PR foto:
mellettunk a fahazas reszen CIB Bank-sok voltak hasonlo rendezvenyen, naluk volt a kaja resz este meg ma a reggeli
de ez ugy lett megoldva, hogy hozattunk oda tobb 4 szemelyes talat vmi kozeli etterembol, mert 2 hete a masik brigad ugyanitt 2-2,5orat uldogelt ott amire mindenki megkapta a kajajat ugy is, hogy augusztusban elore le volt adva lista alapjan
foszezonban azert lehet a fejebe huznam a tulajnak a konyhajukat, ha fullon 3-4 orat kene varni a kajara, mert ket hete kb harmada volt a letszam a lehetsegesnek megis 2 orat ott dekkoltak
ma reggeli, 5 emberre asztalonkent 6 megvagott zsemle + 3 kifli, hozza annyi vaj + barackdzsem, hogy 3 zsemlet eppencsak megkensz vele az egyik felen, max 4-t qrva sporolosan
8-8 szelet parizsi/gepsonka/paprikas szalami
2 pari 2 edes paprika felvagva
3 asztalnal azzal kezdtek, amikor leultek, hogy báááástya, akkor ebbol kernenk egybol megegyet, mert ennyit 8-10 eves gyerekek esznek meg reggelire, szinten PR foto:
teaskancso szaja lepattanva, bogre szinten
a tea vmi gyumolcstea, ami egy fajta van, semmi popularisabb earlgrey vagy hasonlo
szocreal kistanyerok ,a piros koronavirus figuraval, azaz csak 30-40 evesek, nem ezek ami a kepen van
...egy idoutazas a '70-80-s evekbe
ja tegnap este a vacsinal fa evoeszkozok, de a kesnek 1.5mm vastag az éle
azzal vagni vmit az felejtsd el...
a tokomert nem lehet vmi ennel hasznalhatobb muanyagot adni
ott benaztunk vele
vki elokapta a svajci zsebkeset es azzal vagta fel a sult hust
CIB Bankosak voltak mellettunk egy hasonlo rendezvenyen a fa hazakban, azok mar nagyobbak voltak belul...több drón kell ;P
-
KROK640
nagyúr
válasz hobizoli #2523 üzenetére
Az első képről a volt koli szobám jut eszembe, csak ott a pvc is full socreál mintás volt, az ablakon meg akkora rács, hogy szinte ki sem láttál tőle.
Egyébként részben a legutóbbi osztrák szállásom jut eszembe :
2023 : öten egy ehhez hasonló "lakásban" mint amit leírsz, egyik szobában emeletes ágyakon ketten, a harmadik egy harmadik ágyon. másik szobába ketten emeletes ágyon. A két szoba között egymindennel felszereltkonyha, amiben volt egy akkora hűtő, hogy szerintem két embernek sem elég, nemhogy ötnek... ez különösen azért volt szar, mert hetente egyszer volt ideje mindenkinek bevásárolni (átjártunk Németbe, csak oda-vissza 3 óra kellett, hogy megjárd, de cserébe kb féláron az osztráknak) emiatt mindenki mindent is megvett, és rakott volna a hűtőbe, de hely az semmi. Ez a probléma egyébként nem csak minket érintett hanem a házban másokat is, több helyen láttam novemberben ablakba kikötözött zacskókat amiben kaják voltak. Ez akkor még elment, de a decemberi -15 fokban már elég kevés kaját tudsz tartósan tárolni, pláne, ha aznap még meg is akarod enni. Kellően hidegebb napokon viszont tárolhattad a szobában is, 15-18 foknál többet nem szerettek adni nekünk.
De a csúcs a mosás volt, ugyanis mosógép az nem volt, hanem a "házinéni"nek kellett odaadni aki egy - aki egy amúgy a lótrágya takarító ruhákat, szőnyegeket stb mosógéppel - mosta ki, potom 7 euroért, de akkor te raktad be a ruhát és vehetted ki, 14 euroért meg is szárította neked, ami amúgy a full dohos viskóban másképp nem is nagyon száradt meg. Én meg megtanultam kézzel mosni, meg azt, hogy a 3 napja száradó ruhát ha este felveszem, megszárad rajtam annyira reggelre, hogy másnap eltudok benne menni dolgozni jah a zuhanyzóban a nyomás kb ismeretlen fogalom volt, így javarészt kb "cicamozsdás volt" de legalább öten voltunk egy fürdőre és wcre. Legközelebbi vasút állomás 20 perc séta, de egy olyan állomás ahol tíz vonatból kilenc nem állt meg.
Mindezt a csodát havi 550 euroért lehetett élvezni fejenként, 5.6km-re a városközponttól.2022: Ketten egy fullos 80nm-es lakásban. A konyhában hatalmas hűtő, modern tűzhely, teafőző, szagelszívó minden ami csak kell. Saját kis terasszal, ahová ki is ülhetsz, és onnan is akárcsak a ház többi részéről, lélegzet elállító kilátás a Boden tóra. Természetesen modern mosógép, szárítóval, egyénileg állítható fűtéssel, úgy vettem le 25 fokról 22-re, hogy az is elég lesz. Zuhanyzó modern, jó víznyomással, fűthető ruhaszárítóval stb. A történelmi belváros 3 perc sétára. Legközelebbi vasútállomás amiben 10/10 vonat áll meg 5 perc sétára.
Ez meg fejenként 330 euro volt.Szóval vannak külföldön is akik nagyon el vannak tévedve. Az ilyeneknek kellene valahogy az orrukra koppintani, hogy vissza kéne venni a pofátlan drágaságból.
-
KROK640
nagyúr
-
KROK640
nagyúr
válasz hobizoli #2528 üzenetére
WTF? A design (csempék, az egész elrendezés) alapján egy kora '80-as években épült ház, és cserépkályha fűtés?
Egyébként amúgy nem lenne rossz, nekem tetszik, főleg az a hatalmas félig fedett erkélyA szobák eléggé tágasnak tűnnek, Alapterület 120 m2. Ez azért 3+1 szinten nagyon durva méret, durva lehet kifűteni, pláne, hogy szélső ház. Bár a leírás alapján inkább az össz területe lehet 120nm, akkor meg szintenként 40nm, az meg nem sok.
-
KROK640
nagyúr
Zolikám, tudhatnád, hogy aki tartósan be akar jutni a bugyiba, annak mélyen zsebbe kell nyúlnia.
Egyébként meg most mi a baj? ugyanaz a cigoda, saját autóbontóval, és karácsony előtti képekkel, csak ha a megfelelő hirdetést rántod elő, rögtön 12 millát alkudtál
-
hobizoli
nagyúr
válasz KROK640 #2529 üzenetére
nem lenne rossz vetel 20-25 millioval olcsobban, mert kb annyit ra lehetne locsolni
itt ahogy nezem meg a konnektorok is a regiek, szoval tuti alu vezetekezes is van
celszeru lenne meg a felujitas elott azzal kezdeni aztan arra raburkolni70-80 millio korul ezen a kornyeken eleg jok is vannak mar, qrvara sokkal ujabb epitesek is, szoval ugy kene behaluzni az arat, hogy egy fullos felujitassal se ugorja azt meg
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
[link] - Why I Wouldn’t Invest in Japanese Real Estate Despite Loving the Country
több drón kell ;P
-
t72killer
titán
válasz hobizoli #2534 üzenetére
Gyün ez még Macarisztánra is. Ugyebár ez a népesség se egy szaporodásbajnok. A modellek alapján 20év múlva Mo már 9M alatt lesz, megspékelve azzal, hogy az ingatlanvásárlásban leginkább érdekelt 40 alatti populáció száma még nagyobb mértékben esik vissza. A nagy nyuggerkibocsátó Hollandiában is vagy éppen a komplett NY-Európában is látjuk már a népesség tetőzését, szóval az onnan beáramló óccóvályogra ácsingózó nyugger nénik-bácsik száma is csökkenni fog, ráadásul a bőven mehetnek majd a koruk révén elhalálozó/idősotthonba távozó honfitársak által hátrahagyott kecókba.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz t72killer #2535 üzenetére
Amerikai választási poszt - nem mintha bármi köze lenne a választásokhoz/bármelyik párt is ki akarná húzni ebből a népet, viszont a számok nemhogy megállnak, de a teljes valóság (megfizethető ingatlanok olyan helyen ahol munka is van és nem lőnek agyon...) még ennél is rosszabb:
-
hobizoli
nagyúr
válasz t72killer #2537 üzenetére
azert tedd hozza hogy egy 80-s evekbeli haz muszakilag a kanyarban sincs egy maihoz ott se
pl floridaban ( ) 90-s evek eleje ota csak u.n. hurrican-safe "csaladi haz"-at lehet ujonnan epiteni, ami nyilvan erosebb szerkezetet es nyilaszarokat igenyel, ami tobbe is kerul, mint ami elotte volt, es a felujitaskor is ez az iranyado
mas tengerpart kozelibb allamokban ez nem eloiras, csak ajanlas
a legtobb hazban alap lett a kozponti klima, meg a porszivo, a baromi nagy meretu garazs, ahova 2 auto rohogve befer akar egy mas melle is
mar minden szobahoz kulon furdo van (half bath = tusolo +WC)
konyhaban beepitett gepek, konyhasziget, kulon reggelizo sarok, es kulon 6-8 szemelyes etkezovel
meg eleve a belmagassag is nagyobb mar, mint anno szokas volt
ezek miatt ma egy atlagos amerikai haz ~1,5x akkora m2, mint 30-40 eve volt, a belmagassaga miatt is sokkal tobb anyagot hasznalnak hozza es a gepesitese is joval tobbe kerul
szoval nem ugyanazt kapod ma, mint akkor, azert is kerul tobbe is
ugyanez van itthon is
ma mar alapeloiras a korbe szigeteles, szigetelt nyilaszarok, par eve a megujulo energias futesi rendszer is...
sokkal tobb elektromos vezetek is megy bele egy hazba, foleg ha okosotthon is kiepulodik, kabel TV+UTP kabel minden szobaba
a 80-s evekben siman kaptal lakhatasit akkor is mar, ha allt a 4 fal, meg volt rajta teto, meg be tudtad csukni az ajtot+ablakot, aztan majd bepucóóójjuk.... ami 5-10 neha 20-30evvel kesobb se mindig sikerult
--------------------
hasonloan nezd meg egy 80-s evekbeli auto alapfelszereltseget meg egy maiet...
ma olyan dolgok alap dolgok az also-kozep vagy az also kategoriaban is, hogy a 80-s evekben meg a felso kategorias autoban is max kerheto extra volt
meg menynivel nagyiobbak lett az autok is
ma egy VW Polo nagyobb minden mereteben, mint az mk3 Golf volt '90-s evekbentöbb drón kell ;P
-
t72killer
titán
válasz hobizoli #2538 üzenetére
Ácsi, ez nem az új építés, ezekben a számokban benne van a '75ben épült, strukturálisan nem fejlesztett kégli is amit most hirdetnek eladásra. És bizony a régiekben is van érték: a felhasznált anyagok valós MINŐSÉGE. Mert ugyan megáll minden csilivili, amit írtál, egészen addig, amíg hozzányúlsz és kezedben marad a kilincs, vagy egy könyökléstől bedől a "tégla"fal. Legalábbis a brit építőiparra ez hatványozottan igaz (alapelv, h 100évnél régebbit kell venni, de mindenképp II.vh előttit) - hogy a nagy pocsolya másik oldalán mennyire, azt nem tudom...
-
hobizoli
nagyúr
válasz t72killer #2539 üzenetére
USA-ban pont a kabrik koltsegei miatt egy ido mulva nem eri meg felujitani a hazat, mert gepeszetileg is meg mindenhogyan is annyira elavul, es csak telek miatt adjak el a hazat uj epuel helyette a helyere
nezd meg, hogy menyire keves 60-70 eves haz van a delibb allamokban
egyreszt addigra egy hurrikan elvitte vagy nagyobb mertekben karositotta...a biztosito meg kifizette
az ujat mar az aktualis szabalyok igenyek alapjan epitikUSA-ban is az a jellemzo, hogy egyre inkabb mennek del fele az emberek, mert olcsobb a rezsi, a haz is olcsobb, energia is, kisebbek az adok, nincsenek olyan baszott hidegek se telen, a detroiti autogyarak meg ahhoz a beszallitoi lanc meg reg elmultak
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
KROK640
nagyúr
válasz hobizoli #2533 üzenetére
Ennek a felhozatalnak a tudatában tényleg nem egy csúcs vétel ennyiért egy 20-assal olcsóbban viszont igen. Nekem kifejzetten tetszik, az egész, de lehet, hogy csak azért mert hasonló designú házakban nőttem fel, és kellemes nosztalgia érzésem volt ránézni.
Az a nagy fedett erkély meg még az enyémnél is coolabb, nyaranta sok vacsora helyszíne lenne.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
t72killer
titán
válasz hobizoli #2540 üzenetére
Ablakon kinézve én is csomagolnék és indulnék délre... Elmúlt évben kb 3000 font volt a gáz+villany úgy, hogy télen 12-18fok volt a házban, erre jön még rá 1700 font council tax + 170 font TV-licensz csak azért mert egyáltalán létezünk (szerencsére utóbbiban a víz+csatorna már benne van). Dél-Spanyolban ez a komplett pakk kijönne 1500 font/2k EURból. És akkor még hozzá jön, hogy itt a gázolaj is kb 15%-al drágább. Ha az ember az alsóbb kategóriákban dolgozik-keres, akkor semmi értelme itt fent fagyoskodni (=fűzöm a 'zasszonyt, hogy mennyünkmá, és elkezdtem pöcörgetni a duolingót).
[ Szerkesztve ]
-
Benny89
csendes tag
Sziasztok!
Jövőre (nagyon remélhetőleg) realitássá válik egy saját ingatlan vásárlása vagy budapesti peremkerületben, vagy a közeli (és megfizethető) agglomerációban. Így tehát beállítottam sok hirdetésfigyelőt az ingatlankomon, esti program lett, hogy átnézem az új hirdetéseket. Amit furcsának találok, hogy egész sok olyan lakás van, amit minden nap 1-2-3 új ingatlanos felpakol, néha még a fotók is megegyeznek. Ezek általában jó lakások elfogadható áron, viszont agyvérzés kerülget, amikor meglátom, hogy jaa, ez már 100x meg van hirdetve.
Ez hogy működik? Tényleg ennyi ingatlanos hirdeti? Nagy gáz van az ingatlannal és ennyire elkeseredett a tulaj? Albérletnél jártunk úgy, hogy már egy hónapja ott éltünk, de még akkor is fent volt egy-két jóképességű ingatlanos hirdetése az oldalon.
-
hobizoli
nagyúr
váci utca
luxus hosszabbitoktöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz KROK640 #2541 üzenetére
ezt a 70misis 4+2 szobas kecot regebben (2023-ban ) 75-ert arultak
januarban mar tuti 70 volt az ara
szoval meg ez is ennyire "draga", ha meg mindig eladoa szovegben meg most is 74.9 van irva
a ket garazs meg +10misi lenne hozza
tobbszor is fent van a hirdetes es az egyikben azt is irjak hozza
----
a 65 milkosnal meg udvari kepeken latszik, hogy a hatterben a fakon semmi lombozat nincs, max meg eppen csak rugyeznek a fak
ez tipikus kora tavaszi kep, marcius korulrol, mikozben most mar kora osz van
azaz fel eve hirdetodik legalabb
gondolom az ara is ezert csokkent mar 3 milkot[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest