- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
laci laci #6091 üzenetére
Ezzel a módszerrel nem lehet az nt35512 lcd drivert betenni az old drivert nem tartalmazó KitKat-be:
https://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=-L7vU4u2No7S4QTh0oHgAw&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3DDjJwQEU_Ev4&cd=6&ved=0CDQQtwIwBQ&usg=AFQjCNE2zlYZOR2vIsjrmBkl_mHUosIt3Q ? -
raulicio
senior tag
válasz
nem tudom, de szerintem eddig sem az volt a gond, hogy nem voltak hozzáférhetőek a driverek, hanem az, hogy nem lehet csak úgy bemásolni a romba őket, úgyhogy ez olyan mintha adtunk volna a szarnak egy pofont.
Amúgy a napokban pont azon gondolkoztam én is, hogy bármennyire is szerettem a v3-at, de legközelebb inew telefont már csak elvből sem veszek. Nem elég, hogy szemétség, de egyszerűen racionális magyarázatot sem találok arra, hogy miért hagyták ki a régebbi lcd drivereket.
Minden esetre miután elbarmoltam az nv ramomat és elkezdte néha ok eldobálni a hálózatokat, kezdek gondolkodni rajta, hogy mi legyen a következő teló, bár ahogy állok, szerintem csak télen lesz ebből valami új.
-
janek69
senior tag
válasz
Az a baj,hogy mindamellett,hogy az LCD-k nem egyformák,még a rájuk rakott touch panelek sem ugyanazok,így történhetett az meg,hogy nekem az LCD driver tökéletesen megy van kijelzés,csak az érintést nem érzi,mert nem jó a touch panel drivere. A gyár részéről meg semmi arra utaló dolgot nem látok,hogy érdekelné őket az,hogy vannak régebbi vevői is. Ilyenkor indul az be,hogy a következő telefonom tuti nem iNew lesz,pedig ezt nagyon szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged