Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Thinkpad yoga 1st gen:
Videóhívásoknál derült ki, hogy a mikrofon furán működik.
A laptophoz csak közel működik a mikrofon, bal hátul még valamennyire hallani, viszont jobb hátul nuku, full semmi csak tátogás. Ergo ha a szüleim ketten akarják használni, és messzebb ülnek a géptől (hogy mindketten látszódjanak), egyik felet (jobb oldali) egyáltalán nem hallani, a másikat is (bal oldali) csak halkan. Középen közelebb tökéletes minden egyszemélyes módban.Gondolom a zajszűrés kavar be, de nem találok erre semmilyen beállítást, illetve fura, hogy jobb oldalt ennyire némítja. A régi hp 8460p ugyanezekkel a körülményekkel tökéletes.
Esetleg tudtok ajánlani a yoga-ra valami megoldást?
Pl ismert ilyen driver update bug? -
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Van egy t470p-m, és az a problémám, hogy a kikapcsoló gombra bekapcsolt állapotban nem reagál. A windows beállításokban (vezérlőpult, energiagazdálkodási lehetőségek, fő kapcsolók funkciójának beállítása) állítgattam, de nem hozott semmilyen változást. Ha lehajtom, elmegy alvó módba, ergo van alvó mód. A gomb is működik, azzal kapcsolom be a gépet.Másik kérdésem, hogy hol tudnék hozzá magyar billentyűzetet venni?
Itt hw aprón nem találtam. A sima t470-é nem jó hozzá (ott nem a touchpadhoz, hanem a billentyűzethez csatlakoznak a pöcökegér gombjai). 20ezer ft-ból szeretném megoldani, ha lehet (ahogy láttam kb ennyibe kerül egy billentyűzet itt aprón)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
- ASUS X513EA-BQ1998C (Bontatlan)
- ASUS X513EA-BQS62T(Bontatlan)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi