- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Áhh, ez az idióta nevezéktan...
Természetesen az X201-re gondoltam.
(#60288) Chaser: Na, az az a 2-5% sebességelőny.
De ezért i7-nek hívni, vicc.
(#60289) scarbantia: Hát igen, szomorú. Nekem az egyetlen pozitív élményem laptopos kijelzőkkel az az említett Dell gép, na, ott volt egy "hű, azannya, ez dejó" érzésem.
Pazar betekintési szögek (IPS szerintem) szép színek, jó átmenetek, jó fényerő, úgy egyben van az egész. Hogy mennyire szemfárasztó, azt nem tudom, 20-30 percnél többet nem dolgoztam rajta egyhúzásra még.
A T410-nél legalább hatalmas pozitívum, hogy legalább a PWM-el nem gyilkolja a szemet.No, meg ha jó szögből nézed (sic!) akkor vannak feketék, és átmenetek is szürkébe, lecsekkoltam EIZO monitortest-el alaposan. Sőt, igazából csak a kritkán aluli betekintési szög a baj az enyémmel, és az egyenetlen fényerő, minden más tekintetben rendben lenne. Szóval megpróbálom így nézni, lehetne ez klasszisokkal rosszabb is.
Hát igen, a T440 nekem sem adja. Se ThinkLight, se normális beviteli eszkzök, nem előnyére tervezték át az egészet.
Az X220 nagyon ott van, még a T430 is elmegy amúgy a frissek közül, de a T440 nekem már sok.
Ilyen szempontból nagyon örülök a T410-nek, az még jól ki volt gondolva és megcsinálva. Egyedül az akkuval bánhatna csak kicsivel finomabban, meg ugye szegény sokat szidott kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Parfüm topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 2042
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Mobilhasználat külföldön
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest