Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
mitulabattyi
üzenetére
engem nem lepett meg, ez a "rendes" érték. én a teljesen tiszta előtelepített ugyanígy win7 pro 64-en néztem tegnap x25-m-mel és csontra ugyanazok az értékek. 0 fényen 6,2-6,3, panel nélkül 5,8 körül (ezt nem néztem komolyan). ez ugye sok embernek nagyon hasonló, +/- 0,2 w gondolom kiépítéstől függően.
pár dolog: előtelepített-e a win? ssd mindkettő? eredeti akksi? mit mond ha akksit cserélsz?
tegnap már a szemem kifolyt annyt kerestem, mert itt elvileg valami szar van a palacsintában az aspm körül. mint kiderült a lenovo bios bugos (vita megy ki és miért hibás), és az os-ek az aspm managementet emiatt kikapcsolják. a különbség elvileg nagyjából az a másfél watt, amiről jelen esetben szó van. ez a dolog 'bleeding edge", szóval nagyon új téma. nem sok tapasztalat van, meg beállítani sem egyszerű (grub telepítés kell hozzá, meg előtte exában kimolyolni az egyes aspm-képes pcie eszközöket). elvileg linuxon még így sem megy, mert az meg máshogy interpretálja a biost.
hálás lennék, ha a kisfogyasztásúról tudnál csinálni egy "powercfg -energy" -t. ez csak egy riportot csinál az energiafelhasználásról, nem változtat semmit. kíváncsi lennék itt is írja-e hogy "ASPM is disabled due to a known incompatibility..:". ez egyes riportok szerint mondjuk nem feltétlen az igazat mondja, de ennyit lehet tudni most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest