- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otisz
őstag
válasz
Psychonaut #27563 üzenetére
Lásd amit írtam: én annyiért továbbra sem adnám el (nem is akartam, remélem kivehető volt a hozzászólásomból).
1 évvel ezelőtt én is többet adtam ki érte, mint 6ezer, és nem éreztem úgy, hogy lehúztak.
Kellett, így megvettem. Kintről sem jött volna ki olcsóbban, így az sem lehetett releváns.
Azt hiszem 7ezer + postáért jutottam hozzá.Persze vannak akik meg vannak szorulva, vagy épp azt sem tudják mit árulnak, de...
Nem vitatom: ha türelmes az ember, ki lehet fogni jó dolgokat olcsón, de sokszor kevés a türelem.
Másik: ahogy elnézem csupa újonc árulta olyan olcsón a modulokat, ami több mindent is feltételezhet, de ez már annyira off, hogy én itt lezárom ezt a részt, és inkább sok sikert kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borderlands 4
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i9-12900HK RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest