- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
Elképzelhető esetleg, hogy kéne neki egy kalibrálás, hogy helyes adatokat írjon ki. Volt már dolgom ilyennel, hogy megbízhatatlanul jelzett vissza. Ekkor kell neki egy teljes feltöltés és lemerítés, majd ismét egy teljes töltés. Ezt én úgy csináltam ilyen esetben, hogy amikor 100%-on volt az akku, a Windows-t csökkentett módban indítottam el, majd amikor bejelentkezett, lehúztam töltőről. Ilyenkor nem működik a Windows saját energiagazdálkodási felügyelete, így a gép akkor fog kikapcsolni, amikor az akku saját vezérlése érzékeli a kritikusan alacsony töltöttségi szintet (vagy feszültséget, mittomén mit néz). Amikor lemerült, újból teljes töltés kikapcsolt állapotban, majd a folyamat végeztével már helyesen jelezte a kapacitást. Ezután még csináltam egy normál módú lemerítést-feltöltés, ahol úgy állítottam be, hogy 3%-nál kapcsoljon ki, majd szintén feltöltöttem, és voilá, pontos visszajelzést adott.
Más:
Ha valaki esetleg szokta használni az NHC-t, szólok, hogy kijött egy újabb verziója, de csak 32 bites rendszerre egyelőre: [link]
-
^Clown
addikt
- Nézd meg Aida-val (Everest) az akksi állapotát, nekem gyanús, hogy kezd kipurcanni.
- Power Managerben nem állítottad át véletlenül azt, hogy meddig töltse fel az akksit?
- Ha ezek sem vezetnek eredményre, akkor lehet, hogy a töltésvezérlő kezd meghülyülni, de reméljük nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest