- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gerr0XL #124118 üzenetére
Saját magadnak kell megvenni a munkaeszközt? Térítik ezt valamilyen formában? (csak azért kérdezem kell-e számla)
Az adott két gép esetén valószínűleg a ház ugyanaz. Szerintem a 80 ezret nem éri meg az Inteles felára, semmivel sem gyorsabb (125U van benne, nem 125H). Van benne 2db ram slot az elődmodell 1 forrasztott + 1 slothoz képest + TB4, az AMD-n csak USB3 van.
Nekem az E14 G6 alsó fele semmivel sem tűnik gyengébbnek a P14s képest, de nyilván a drágább modellben erősített váz van meg jobb anyagok. A zsanér? Fene tudja, de ezt itthon használom, nem munkára. Fele annyit sincs hurcolva meg nyitogatva.
Amiért én új gépet vettem az aprós ajánlások helyett: nem fogok céges levedlett gépért 3-400 ezreket adni egy magánszemélynek (vagy vállalkozásnak), plusz kérdéses a garancia további kezelése is. (igen, TP-nél nem kérnek számlát általában, de ki tudja...)
Egy L14 G4-5 lehet strapabíróbb, de itt a notebook.hu-n rákeresve azért egy 200 ezret rá kell dobni... Ha munkaeszköz és kifizetik vagy leírod adózás formájában, esetleg. Ha zsebből megy a történet akkor felejtős, én nem dobnék rá ennyit, feltételezve, hogy az E-re is 3 év garancia van.
Nekem az E széria mellett szól egy Ideapad-al ellentétben a jobb billentyűzet, jobb garancia opciók, plusz talán a szoftveres támogatás is jobb.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Gerr0XL #124118 üzenetére
Nem linkelted, csak bemásoltad.
Közszférában miért nem a cég veszi neked a notit? Munkaeszközre (alkalmazottként) biztos nem szánnék 1 fillért se. A por ellen nem véd a T se. Az "csak" arra jó, hogy akkor is egyben marad, ha leejted, feltéped a kijelzőfedelet. Ilyenért egy konzumert már viheted is a szervízbe balhézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazon Fire TV stick/box
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest