Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• barnam_

nagyúr

válasz Gerr0XL #124118 üzenetére

Saját magadnak kell megvenni a munkaeszközt? Térítik ezt valamilyen formában? (csak azért kérdezem kell-e számla)

Az adott két gép esetén valószínűleg a ház ugyanaz. Szerintem a 80 ezret nem éri meg az Inteles felára, semmivel sem gyorsabb (125U van benne, nem 125H). Van benne 2db ram slot az elődmodell 1 forrasztott + 1 slothoz képest + TB4, az AMD-n csak USB3 van.

Nekem az E14 G6 alsó fele semmivel sem tűnik gyengébbnek a P14s képest, de nyilván a drágább modellben erősített váz van meg jobb anyagok. A zsanér? Fene tudja, de ezt itthon használom, nem munkára. Fele annyit sincs hurcolva meg nyitogatva.

Amiért én új gépet vettem az aprós ajánlások helyett: nem fogok céges levedlett gépért 3-400 ezreket adni egy magánszemélynek (vagy vállalkozásnak), plusz kérdéses a garancia további kezelése is. (igen, TP-nél nem kérnek számlát általában, de ki tudja...)

Egy L14 G4-5 lehet strapabíróbb, de itt a notebook.hu-n rákeresve azért egy 200 ezret rá kell dobni... Ha munkaeszköz és kifizetik vagy leírod adózás formájában, esetleg. Ha zsebből megy a történet akkor felejtős, én nem dobnék rá ennyit, feltételezve, hogy az E-re is 3 év garancia van.

Nekem az E széria mellett szól egy Ideapad-al ellentétben a jobb billentyűzet, jobb garancia opciók, plusz talán a szoftveres támogatás is jobb.

• Dr. Akula

félisten

válasz Gerr0XL #124118 üzenetére

Nem linkelted, csak bemásoltad. :)

Közszférában miért nem a cég veszi neked a notit? Munkaeszközre (alkalmazottként) biztos nem szánnék 1 fillért se. A por ellen nem véd a T se. Az "csak" arra jó, hogy akkor is egyben marad, ha leejted, feltéped a kijelzőfedelet. Ilyenért egy konzumert már viheted is a szervízbe balhézni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés