- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
Magnat #12265 üzenetére
A T60-ban nem tud meghajolni az alaplap, mert van roll cage. Nem gondolom magam terminátornak, de én egy kézzel emelgetem, ha éppen ki van kapcsolva, és nem érzem túl nehéznek (bekapcsolt állapotban a HDD-re igyekszem vigyázni, így ilyenkor inkább két kézzel mozgatom, mert finomabban lehet). Persze van különbség, ha nincs benne az akku', de engem ez nem zavar annyira, hogy ezért kiszedegessem.
-
Magnat
veterán
válasz
Magnat #12265 üzenetére
Jah most nézem, nem arra céloztál, h a feltámasztásnál van útban, akkor irreleváns, h hova lenne bedugva... engem a kábel egyáltalán nem zavar, hajdanán próbáltam még a T40-et utp-vel meg madzagos egérrel ahogy mondod, az már kényelmetlen ... de 1 zsinór nincs mivel összegabalyodjon, 1 kézzel felemelem a gépet, helyezkedem v helyet csinálok neki és vissza... ha rajta lenne az akksi, tölteni akkor is kellene időnként, szal a zsinórt nem váltaná ki a plusz súly sem ... tehát: időnként zsinór + állandó plusz súly vs mindig zsinór soha plusz súly. Nekem kényelmesebb az utóbbi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IGZO érintő i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest