Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Balinov

titán

válasz fatpingvin #118883 üzenetére

namost akkor T480s-hez melyiket ajanljatok? Nezegettem az AX 210-et, wifi 6 ill. BT5.2 az elonye a 200-ashoz kepest. AX-es halon 500/50 van, igy a wifi 6 nem 6 meg, viszont fejlettebb BT az kesobb elony lehet. Illetve ha valakinek van jo EU-s forrasa barmelyikre, azt szivesen vennem.Barmikor, akar kesobb is.

Amugy meg bocsi mindenkitol, bar tarhellyel egy erdekes diskurzust inditottam akaratlanul is. 1/2TB-os NVME-vel jon a cucc, szoval egy darabig biztos elleszek, aztan ha kezd szukos lenni a hely, majd jon bele egy 1TB-s a mostani meg usb3-as hazban jo lesz tarolni, stb.

Jol gondolom, hogy lehetoleg 1 odlalas 2280-ast erdemes keresni?

Glass touchpad mod-ot probalta valaki? Reddites fotok alapjan eleg sima liba, viszont nem tudom, mennyire serulekeny.

Akksi kerdes: mivel ez viszonylag friss model (legalabbis a t420amhoz kepest) itt is lutri uj akksit vadaszni? Nagyon sokszor targyaltatok a temat, de konkretan a t480s viszonylataban nem ugrik be semmi.

Es hamar kabelban dzsaver a petrol. psref link szerint 65W-os toltovel jon, de pl. az itteni linken nem latok, csak 45W-oshoz FRU-t.

Van egy Realme/Oppo PD-s, 65W-s falitoltom, azzal vajh muxik-e? Jo lenne, ha utazasnal nem kene 2 teglat vinni.

udv
    B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés