Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

azbest
félisten
válasz

zsolti75

üzenetére
						Ha winről van szó, akkor sleepstudy-t érdemes lekérni. Múltkor más fajta gépemen is szívtam. UItólag kiderülr, hogy win update valamit megváltoztatott, ami miatt az eszközkezelőben felkiáltójeles lett a thunderbolt portom. Ami ettől a napi dolgokkal ugyanúgy működött az usb3.x és video kimenet módjával. A sleepstudy-ban láttam, hogy a tb portokkal kapcsolatos a fogyasztás. Ahogy frissítettem a thunderbolt drivert a neten talált hasonló panaszok után, úgy tűnik hogy megoldódott az extrém merülés. Meg persze hamarabb kéne kihúzni a tb csatiból a külső eszközöket, mint a gépet lealtatni. Dokkolónál ez aztán nagyon kényelmes...
 - 

vicze
félisten
válasz

zsolti75

üzenetére
						Ugyan ez lesz azonos Gen-nel, mint írtam Gen 2-vel kivették S3-at. Workstation-ôn se lesz.Más gyártók már korábban kivették.
Elvileg akkor merül ha nem gyáriak az alkatrészek, volt RAM vagy SSD cserélve?
Sajnos mivel van hogy napokig nem használom és nagyon összevissza van töltőn, így az istennek se tudom megmondani, hogy van-e merülés vagy nincs... 
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
 - A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
 - Apple asztali gépek
 - iPhone topik
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Gaming notebook topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
 - Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
 - ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest