Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Hát a 30perc kínzást nem csináltam végig 11gen-nel, ott nem tudom mit csinált volna, még nem jött vissza, hogy megnézzem valami újabb BIOS-szal. Hozzá kell tegyem pár hetes volt a HW akkor, így nem feltétlen releváns a korai BIOS verzió. Tehát az hogy kopra 100C-n járatta a CPU-t és nem vette vissza a TDP-t lehet bug volt még a BIOS-ban.
Notebookchecknél is a fali fogyasztás max-on Intel verzión 67W AMD meg 46W, eszement különbség. Intel-nél a burkolat 58C, AMD-nél 44.
Ebből gondolva, nem hiszem hogy túl nagy hülyeségeket mértem.
Számomra a változás leginkább az, hogy nem kell dolgokat bezárjam, mert elkezd belassulni és nem bírni a tempót. Én leginkább nagyon sok párhuzamos dolgot használok egyszerre váltogatva és ehhez egyszerűen sok szál kell. Ezért kellett már '16-ban a QM, mert 4 szállal csak malmoztam többnyire.
8GB-s konfigot nem rendelek, úgyhogy a 8GB-s forrasztott párosításokat nem tudtam végig zongorázni, az biztos, hogy a 16+16 a legjobb.
Lehet valami mem problémája a 4000-es sorozatnak az aránytalan modulokkal, mert 16+32 adta jócskán a legrosszabb eredményt."kétmagos T460s-ről való fejlesztéskor sokkal jobban kijött az előrelépés az én felhasználási szokásaim mellett."
Ahogy írtam 4 szál -> 8 szál nagyon nagy lépés, és jelenleg a kihasználtságom megáll 10-12 szállnál, csak pillanatra megy feljebb. (Windows alapból nagyon szerit a szálakat. 4-től érzi úgy használhatónak magát.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- Revolut
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- A KINCS! Zsír Dobozos HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -50% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Asus Zephyrus G15 4K Ryzen 7 6800HS
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)