Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz vicze #115215 üzenetére

Ez tény, de én még nem találtam hivatalos, részletes specifikációkat, amiből ez kiderült volna. ;)

"így az ég világon semmi értelmét nem látom a T14 G3 AMD-nek, mert akkor veszek T14s-t és kapok nagyobb aksit és jobb házat"
    Kb. így látom én is. :K Bár elképzelhető, hogy bizonyos felhasználóknál jobban bírja a műanyag ház (kisebb koccanásoktól kevésbé lesz csúnya). :D

"leginkább egyéni szoc probléma nem valós"
    Szerintem ezt elég meredek az eddigi információk alapján kijelenteni. :Y Nem vagyok kifejezetten biztonságtechnikai szakértő, ugyanakkor a saját munkagépem biztonsága tekintetében én leginkább abban bízok, ha én és egy dedikált TPM csip felügyeli a kulcsaim biztonságát, és nem a "felhőből" egy külső cég a processzor egy külön, önálló részén keresztül. Persze, szerencsére kikapcsolhatónak/opcionálisnak mondják, de azért a puszta léte a hardverben is felvet kérdéseket, lásd az előbb linkelt cikk. Halkan jegyzem meg, az eddigi összes gépemen tiltottam a PSP/ME-t is, amennyire csak lehet, nem szeretem a potenciális nyitott hátsó ajtókat az adataim felé. :N

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés