- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vicze #108976 üzenetére
Ja, az, hogy egyes emberekét viszi/nem viszi, az mindegyiknél általános. A 480-asban levő kb. 70%-ban eltalálja az ujjam, a Dell régebbi swipe-osai rosszabbak voltak, de a régebbi swipe Lenovo-k meg szinte mindig vitték...
Asszony bőre télen olyan száraz, hogy az iPhone olvasója teljesen meghal tőle -
válasz
vicze #108976 üzenetére
A legjobb lehúzósom az itthon található összes TP közül a T43-ban van.
Szemre azonos a modul sok másikkal, de ez nagyon ritkán téveszt. Lehet, másféle felületkezelést kapott a szenzor.
Amúgy ja, ha valakinek nagyon száraz bőre van (mint sokszor nekem :\ ), célszerű rálehelni lehúzás előtt.Az újabb fajta, ráhelyezős is ilyen amúgy, csak nem ennyire. Simán van, hogy elég erősen kell rányomnom az ujjam, hogy megismerjen, ami azért nem túl kényelmes.
De alapvetően mindkét félével elégedett vagyok / voltam mindig is. -
HSM
félisten
válasz
vicze #108976 üzenetére
Sok múlik azon is, mennyire száraz a bőröd.
Ha kicsit dehidratált vagyok, máris nem szeretnek az olvasók, se touch, se swipe.
Nekem egyébként semmi bajom nem volt a swipe-os T420-al, leszámítva azt, hogy kicsit körülményesebb "jól" lehúzni.
Mondjuk az újabb gépek másmilyen lehúzós egységeiről azért lehet sok panaszt olvasni, azokkal nincs tapasztalatom. Bár van olyan gép itthon, de sosem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyúrósok ide!
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Motorola is Air mobillal készül
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- X1 Yoga 6th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- L13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen3 27% ÁFA, 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest