- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
szubjektív vélemény ..
> - egy Ryzen-es gépen Nvidia nélkül nem lehet pl Tensorflow-t használni.
a Tensorflow-hoz szerencsére nem alapkövetelmény a GPU vagy az nVidia GPU ;
léteznek USB-s TPU-k/ Gyorsítók - tensorflow támogatással,
amiből akár többet is rá tudsz dugni a gépedre.
És már ezekből is van alternativa .(Coral TPU; Intel Neural Compute;..) .de amúgy valóban nem jól áll a Renoir ( Ryzen APU 4000 ) Tensorflow -(rocm) támogatása .. de remény van rá ...
Persze aki türelmetlen és nem akar túlságosan szívni az addig is nVidiát választ,
de ha csak AI-hoz kell ( és nem PC-s játékhoz )
akkor abból is van több külső alternativa ...
( nVidia: Jetson Nano ... Jetson Xavier NX ... Jetson AGX Xavier )
És remote terminállal nyugodtan fejleszthetsz bármilyen Thinkpad-en.
Míg egy Thinkpad 2-3 évet is kiszolgál .. felesleges cserélni minden újabb nVidia AI chip után.
egyszerűbb áttérni a pici nVidia Dev-kitekre ..
(abból is egyet otthonra, egyet a munkahelyre - hasonlóan mint a külső monitor esetén )Ha csak AI ... akkor talán jobban megéri mint egy külső Thunderbolt3-as dokkoló + GPU ..
Persze a fentiek szubjektív véleményemet tükrözik.
De én annyira nem esnék pánikba, hogyha nincs (nVidai) GPU a gépben - ( AI esetén ) -
Tikakukac
titán
Szerintem se keverjük a szart. PDF tervek nézegetés volt leírva, rosszul olvasom?
És itt most fejeztem be, mivel specifikálva nem volt egyéb programlista ezért lövöldözik mindenki kedvére innentől majd, mint mindig.
Tudom, itt bammeg mindenki egész álló nap teljes Adobe meg Sony programlistát használ A-tól Z-ig, megtöltve egy köbméter editorral, 3D grafikával és modellezéssel valamint ofc stúdiózenéléssel. És persze kernelt is forgat, mint én a habverőt és fejleszt, de azt 5 platformra.Na további jó szórakozást
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- Féláron eladó vadonatúj razer blade 14 rtx 3080ti
- 500 ezerrel ár alatt! Vadonatúj garanciás razer blade 16 oled kijelző rtx 4070
- Hardverapró árérték bajnoka! Razer blade rtx 3080 ti i9 32gb ddr5 4k kijelző 144hz!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6 i9-11950H 64/1TB NVIDIA A5000 16GB (2 Millió)
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest