Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Akkor már erre is.
Samsung SM961, ez a 960 Pro OEM testvére.
PM981 már TLC-s és gyengébb az IOPS-ja, mint a 960-asok, illetve 980-tól nincs a Pro-nak megfelelő OEM SSD.
Ezt kivéve azt ami neked tetszik, meg fog mindent enni, nincs semmilyen korlátozás. Nyilván laptopba, jobban melegedő meghajtók nem ajánlottak annyira, persze ha nem használod túlságosan akkor akár mehet is. -
HSM
félisten
Nekem megy benne a Samsung 970 Pro. Viszont folyamatos lassú olvasásnál sokkal torkosabb (wattokkal) mint a gyári SATA-s Toshiba volt.
(#102449) Tikakukac: Ezzel nekem csak az a gondom, hogy a nem ennyire vékony sima T460 sem tűnt nekem lényegesen masszívabbnak kijelzőben, csak a jóval nagyobb darab T460p.
Amúgy nekem bejön hogy vékony és könnyű. Viszont az olvasottak alapján könnyen lehet, hogy bár elkérik rendesen az árát, beleugrok a +2 év kiterjesztett gariba, jobb a békesség alapon. Van még kb. 3 hónapom a gyári gariból a gépre, addig eldönthetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- DELL PRECISION 7920 és HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest