Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly

veterán

válasz Tikakukac #102364 üzenetére

Már megrendeltem. Nem UK-ből jön, hanem Kínából. Ráadásul mivel megesz a kíváncsiság, és nem akarok a kínai postára 20-40 napig várni, így DHL-lel rendeltem az első panelt, ez egy kicsit drága volt, de nem vészes. A 40 USD vámmentes, igaz lehet 8 font kezelési költséget rámvernek (mivel vámkezelés az is, ha azt állapítják meg, hogy vámmentes, és a vámkezelésnek van ez az alap 8 fontos költsége). Majd megírom milyen. Legfeljebb rápacsálok vele, tanulságnak akkor is jó lesz a topikba, elrettentő példának.

eBayről, Amazonról nem veszek panelt, mert ott TN-nel trükköznek, benne van az apróbetűs rész végén mindig, hogy ha nincs nekik IPS, akkor „compatible part”-ot küldenek. Olyat ne küldjön, dugja fel magának. De ennél a kínainál nincs ilyen trükközés, a kollégának is itt felettem tényleges IPS-t küldtek. Tényleg nem kizárt, hogy valami „kici kinai occóért” rátette a kezét valami normális panelszállítmányra, simán előfordulhat, hogy vak tyúk talál szeget. Igaz kicsit olcsónak tűnik, de nem olyan gyanúsan olcsónak, hogy átverés legyen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés