Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
válasz
urbanjozsi #406 üzenetére
Én 10kohm-os ellenállást használtam, igaz nekem nem középen állt a mutatóm úgyhogy neked valószínűleg nagyobb ellenállás kellene, bár ha van potid akkor célszerűbb azt elé raknod.
Ezt HE-oldalán találtam, gondoltam hátha valakinek pont szüksége van rá:Feszültség dB értékek
+3dB 1,42v
0dB 1v
-3dB 0,7v
-6dB 0,5v
-10dB 0,316v
-20dB 1/10v -
M@nH.
aktív tag
Nah ma behajítottam a gépbe a VU-t. Igaz kár hogy van ajtaja a gépházamnak, de ez van
A portól tessék most eltekinteni, majd holnap kitakarítom már szegényt
Ha minden jól megy, akkor majd én is összedobok egy ilyen HTPC konfigot.Tetszenek amiket itt csináltok, jól néznek ki. Grat
kép -
M@nH.
aktív tag
válasz
urbanjozsi #368 üzenetére
thy
Igen raktam elé egy 10 KOhm-os ellenállatot (poti nincs itthon), mert anélkül kivágná a mutatót max-ra. Így egy kicsit több mint a 3/4-éig megy ki a mutató max. A videón a led miatt csak a feléig ment a mutató. Viszont még a kondit nem próbáltam.
-
M@nH.
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #366 üzenetére
Köszi
és még egyszer köszi a segítséget
-
M@nH.
aktív tag
Nah kész is van
Itt 1 gyors vidi róla. igaz nem a legjobb minőségű, de azért meglehet nézni -
M@nH.
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #363 üzenetére
Rendben és köszi a segítséget.
Gondolom akkor ez nem tesz kárt az alaplapban, ha rákötöm a hdd led helyére.Igazából ettől féltem még egy kicsit. -
M@nH.
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #361 üzenetére
Köszi a gyors választ.
És ezt hogy tudnám megvalósítani a legegyszerűbben? Mert a mérő az megvan, csak nem tudom hogy kell e elé kötni valamit? Vagy hogy azt pl. a led helyére lehet e kötni, meg ilyenek? -
M@nH.
aktív tag
Helló!
Szerintetek 1 analóg vu meter-t belehet kötni HDD aktivitás jelzőnek? Vagy csinált már ilyet valaki? Légyszi nem hülyézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest